Автор Тема: За чата ?  (Прочетена 8370 пъти)

fea

• Гост
За чата ?
« -: април 26, 2006, 10:14:36 am »
Здравейте :) .На заглавната страница имате статия за чата , обаче днес е сряда минава 10,00 часа а той не работи .Дава ,че връзката със сървара се е разпаднала и да опитаме отнова.Въпросът мие това съществува ли като услуга още?Благодаря предварително. :D

fea

• Гост
За чата ?
« Отговор #1 -: април 26, 2006, 10:33:44 am »
Пак съм аз .Нещо не съм разбрала правилно ли ,че за да работи трябва да си запазя час ?Останах с впечатлението ,че е активен за всички без предварителни уговорки и часове.Моля да ме извините ако не съм разбрала правилно и благодаря за предварително за отговорите.

etherapy

• Administrator
  • Member
  • Публикации: 1323
    • Профил
    • Ел. поща
Отговор
« Отговор #2 -: април 26, 2006, 03:53:54 pm »
Здравейте! Има свободен чат, който стартира сряда и петък от 10часа. Той е различен от сесиите, за които е необходима карта за електронни разплащания и предварително записан час. Свободния чат се стартира, когато има предварително зададена тема от потребители. Така че Ви очакваме с предложение за тема. До скоро.

фея

• Гост
За чата ?
« Отговор #3 -: април 26, 2006, 04:48:55 pm »
Благодаря за отговора и незнам дали мястото е тукда питам-ама ще питам :) :oops: .Как се задава тема и къде ?Например аз имам проблем с една свръхценна идея ,подходяща ли е тя за чат-а ,къде да я пусна ,кога и къде да я пусна и как да активирам ивсе такива въпроси имам .Как в петък да се дискутира например?Пак благодаря предварително за отговора :)

фея

• Гост
За чата ?
« Отговор #4 -: април 28, 2006, 10:29:16 am »
Благодаря за активирането на чата ,за съжаление там няма никой.Идеята Ви е много добра за чата и много съжалявам ,че нямаше никой.В сряда пак ще погледна дано да имам повече късмет.Успех на Вас и сайта. :)

etherapy

• Administrator
  • Member
  • Публикации: 1323
    • Профил
    • Ел. поща
Отговор
« Отговор #5 -: април 28, 2006, 02:04:59 pm »
Извинете ни за разминаването. Имаше малък технически проблем. В сряда чатът ще бъде активиран с Вашата тема.

fea

• Гост
За чата ?
« Отговор #6 -: май 01, 2006, 06:47:08 pm »
Уважаеми Etherapy искам да се извиня ,тъй като по независещи от мен причини няма да мога да бъда на линия сряда и петък.Приемете моите искренни извинения.Съжялавам за разминаването предния път и се надявам , предложението да е валидно и за другата сряда.

Sesarr

• Member
  • *
  • Публикации: 1
    • Профил
За чата ?
« Отговор #7 -: септември 21, 2006, 05:05:26 pm »
Между другото има един малък проблем с разглеждането на Статията за новата чат услуга Под Mozilla Firefox страницата не изглежда точно така както мисля че би трябвало да изглежда :wink: . Предполагам, че проблема е в Style Sheet -а.

administrator

• Administrator
  • Member
  • Публикации: 21
    • Профил
Благодаря
« Отговор #8 -: септември 21, 2006, 08:10:50 pm »
Благодарим за забележката, Sesarr :) Наистина имаше проблем с показването на страницата под Firefox, който вече е оправен, благодарение на Вашето включване.