Kori Мисля, че имаш още да поработиш върху иронията като подход. Ако обаче пренебрегнем опита ти да пародираш написаното по-горе, бих ти отговорил така: Жалко, че един мъж не би могъл да те впечатли с нищо друго освен с половите си органи! Смятам, че да поставяш под общ знаменател жените или мъжете е най-малкото погрешно, а да го правиш от гледната точка на омразата пък съвсем. При условие, че обществото ни става все по-унисексуално, границите между двата пола стават за съжаление все по-размити. Разбирам, че изявлението на cdman за "рошавото" те е провокирало най-много... Ами нека се огледаме около нас. Как ще коментираш поведението на абсолютно всяка чалга певица? Според средно статистическия жител на тази страна, те (тези певици) са част от елитарното общество... Как ще коментираш всички видове събития, чието заглавие започва с "Мис" или "Мисис"? Как ще коментираш все повечето нови и скъпи автомобили, управлявани от млади жени, които изглеждат по определен начин и притежават коефициент на интелигентност клонящ към нула? Разбира се, не всички жени са такива, както и не всички мъже са примитиви, подвластни на половия си нагон. В тази връзка въпроса за търсенето и предлагането става много сериозен. Аз имам щастието да споделям живота си с жена, която освен хубаво лице и страхотно тяло, притежава много повече качества - женственост, интелект, компетентност, култура, чувство за хумор и т.н. Твърдя, че именно тези нейни качества ми позволяват да изпитвам любов и уважение към нея, въпреки 22-те години зад гърба ни! Но нека се върнем на търсенето и предлагането. Ако трябваше да потърся жена като съпругата си сега, в настоящето...?! Къде бих могъл да я намеря? Все по-често виждам мъже, които се държат или като "меки китки" или като мутри, и жени напити "като талпи" и с речник, който би накарал и каруцар да се изчерви... За да бъда мъж, до себе си имам нужда от жена, която да ми позволява да съм такъв! Обратното е валидно и за жените, разбира се. Новият морал или по-скоро липсата на такъв, драстично ограничава именно избора. Все по-често се чувствам като динозавър, понеже виждам как ценностите, които изповядвам и на които държа, не само чезнат, а дори са обект на подигравка и отрицание. Единственото, което можах да направя е опита да възпитам децата си в този морал, от който смятам, че света на хората би могъл да е по-добър. Сега обаче имам много повече опит и мъдрост. Надявам се те да ми помогнат с внуците в още по-голяма степен отколкото с децата...! Missi отправи апел към форума. Аз пък го отправям директно към теб. Опитай да се отнасяш към чуждите мнения с малко повече плурализъм. Да се пише така, че да е нужно "четене между редовете", далеч не е толкова погрешен подход. Ако някой започне да угоява прасето си с пасти, то ще ги изяде, но познай кой ще е глупака и как прасето ще оцени пастите...?! Имам чувството, че ти си млада жена. Това обаче не означава, че не би имала какво да споделиш. Направи го. Критиката и изразяването на противоположно мнение са хубави неща, но не можеш да сготвиш гозба само от подправки нали...?! piligrim P.S. На скоро гледах за малко една медийна звезда (В. Райкова) да си бъбри с едно от тези подобия на жени, които споменах. Въпрос: Вярно ли е, че апартамента ти е обзаведен изцяло във Версаче? Отговор: Да! Всичко е Версаче (горда усмивка). Въпрос: И как се живее в такъв дом? Отговор:.... (Въпроса се оказа много труден) Цък! Смених канала защото имам непоносимост...