Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - administrator

Страници: 1 [2]
16
Съобщения / Re: Greshka pri publikuvane na nov post
« -: септември 17, 2008, 09:53:30 pm »
Здравейте, извиняваме се за проблема, който смятаме вече е отстранен изцяло.
Психолозите на сайта са отговаряли на вашите въпроси своевременно, каквато винаги е била практиката в този сайт, но както вашите, така и техните мнения са се бавели, губели и т.н.

Причината за проблема е, че версията на форума, който се използваше, беше сравнително стара и на предишния хостинг беше инсталирана под определени версии на софтуера върху който работи - и при местенето на новото място, където версиите на поддържащия софтуер са по-нови се получиха определени бъгове.

Качен е изцяло друг форум, вярваме по-добър от стария, и старите мнения са запазени. Очакваме вашите мнения, коментари, въпроси  и предложения във форума за Препоръки.

17
Съобщения / За намирането на карти E-CARD
« -: май 09, 2008, 10:47:25 am »
Във връзка с партньорството между e-card и e-therapy.bg, отправяме молба към всички потребители, които ползват e-card, да ни информират за местата, в които не могат да открият картата за електронно разплащане. Правим това с цел да се запълнят всички пропуски в разпространението и своевременно да се осигурят e-card в различни градове, квартали и РЕП, които ни посочите. Благодарим Ви за съдействието!

18
Съобщения / kak da platja?
« -: декември 11, 2006, 05:28:58 pm »
Здравейте, не можем да пресъздадем проблема който се получава при Вас - когато опитваме запазването на часове всички страници се отварят нормално. Ще Ви помолим да опитате отново няколко пъти и ако отново има грешка пак да ни пишете. Тогава напишете и какъв браузър използвате (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera или нещо друго), също така се опитайте да отворите друга страница след като влезнете във вътрешната част и вижте дали няма подобен проблем (например страницата за Запазване на час или Архив). Извиняваме се за неудобството и в скоро време с Ваша помощ ще разрешим проблема Ви.

19
Препоръки / Благодаря
« -: септември 21, 2006, 08:10:50 pm »
Благодарим за забележката, Sesarr :) Наистина имаше проблем с показването на страницата под Firefox, който вече е оправен, благодарение на Вашето включване.

20
Съобщения / Проучване
« -: август 29, 2006, 02:08:24 am »
Това проучване се извършва от http://www.e-therapybg.com. То служи за създаване на програми за млади дами, които имат дефицит в личните активности за сметка на служебните. Програмата ще бъде създадена от екип психолози, рекламисти и ПР специалисти под ръководството на Ани Владимирова. Благодарим Ви предварително за съдействието и искреността!
    1. На каква възраст сте? 2. Какво е семейното Ви положение? 3. Каква професия упражнявате? 4. Каква е заетостта Ви през деня? 5. Kои са свободните Ви дни? 6. В какви области са Вашите интереси? 7. Как, с кого или къде би Ви се искало да се забавлявате? 8. Какво правите най-често през свободното си време? 9. Какво очаквате от един мъж, партньор, приятел, за да оцените времето, прекавано с него, като хубаво? 10. Иска ли Ви се човек, на който да се доверите, да ви хване за ръка и да Ви изведе от омагьосания кръг на ежедневието?

Страници: 1 [2]