Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - iliqn111

Страници: [1]
1
Зависимости / Re: Зависимост към марихуана
« -: октомври 17, 2010, 05:31:52 pm »
Аз лично не пуша от 2-3 години и то,защото нямам нужда..не ми е интересна,даже не се чувствам добре като я пуша,а съм пушил 3-4 години.
По-големия проблем е увличане по другите наркотици и глупостта е,че там където се продава марихуаната се продават и амфетамините и т.н.

Децата не трябва да пропушват марихуана на 15-16 години,както в моя случай,човек трябва да е по-изграден като характер.

Има много хора в нашето общество,зрели с престижно място в него,които пушат марихуана,детето ви няма да умре от марихуана.
Глупаво е като става самоцел в живота.

Има много неща да се кажат и пишат за марихуаната.

2
Зависимости / Re: Порнография и мастурбация
« -: октомври 17, 2010, 05:21:27 pm »
Здравейте,

Мисля,че и аз имам проблем с маструбирането,не е крайно фрапантно..но се случва примерно да го правя на публични места,по разни тоалетни и т.н.
Това става като не съм маструбирал примерно 1-2 дни.Веднъж издържах 5-6 дни,докато бях на вила с приятели.Намерих си приятелка и докато бяхме заедно мн рядко се е налагало да маструбирам,но ние правихме някакъв свински секс,навсякъде.Чувствам се пристрастен,на ден минимума ми е 2 пъти ако цял ден съм си в къщи.В миналото,в пубертета се стигало до 6-7 пъти дневно.

Наскоро се замислих над това и ми е наистина трудно,когато няма какво да правя да не маструбирам.

За мен не е проблем да правя секс с това момиче по 3-4 пъти на ден,но не се чувствам пълноценен,не искам да мисля постоянно за секс и това да търся от живота.И не искам да бъда с жена,която да мисли само за секс,това ме отвръщава.


Страници: [1]