Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - svetulka

Страници: 1 [2]
16
Сексът / Re: Девствен на 26
« -: март 29, 2015, 09:00:56 pm »
Т.е. ти си използвал свободното си време в ученически и студ. години само за учене? - което предполага, ако е така че имаш много добри познания в точно опр. област.

Ами няма как човек да е компетентен във всички сфери. Ако заговорите за тема, в която ти имаш какво да кажеш, може пък другите да не знаят нищо. И какво от това. Човек винаги може да се информира на ниво комуникация и да подъдържа разговор, или да попита събеседниците, без да се чувства неловко.

Относно приятелите, не е късно. Но приятелството е нещо взаимно, допускаш някого до себе си, отваряш света си за него...

17
Сексът / Re: Девствен на 26
« -: март 29, 2015, 07:50:00 pm »
Защо мислиш, че си соц. изостанал, и че няма какво да говориш и пр. Вероятно си просто интровертен. Щом имаш добро образование, имаш и какво да говориш. Просто ти липсва увереност. А тя идва с успеха. За да успееш пък, трябва да повярваш в себе си. Не мисли, че щом на някого/я/ не й е било интересно, то и с други ще е така. Хората са различни. Въпросът е да намериш такива, с които да си допадате и с малко приказки. :)
Интелигентните хора много мислят, а за обикновените неща от живота не се иска толкова мислене, те се случват непринудено. Убедена съм, че ще получиш шанс, бъди себе си.

Мога да пиша още по темата, не ми е непозната.

18
Сексът / Re: Девствен на 26
« -: март 29, 2015, 01:48:36 pm »
...
Не знам какво да правя, за това ви моля за помощ ... ще съм много благодарен, ако ми дадете идеи или съвети как да се променя или какво да направя.

Сещам се за няколко неща, първото и най-важното от които е да работиш над самооценката си. Явно се е получило нещо като комплекс при теб. Трябва ти самият да се харесаш такъв какъвто си, да се приемаш и не се подценяваш, тогава ще постигнеш успехи. Това се отнася за всички сфери, не само противоположния пол. Нещата, които зависят от нас и можем да променим ги правим, останалите ги приемаме. Напр. не можем да станем по-ниски/високи, но можем да спортуваме, да поддържаме добра форма, хигиена, прилична визия, да работим над знанията и интелекта си, което от една страна ще ни осигури по-високо самочувствие, от друга е крачка напред към по-добри доходи. Не се подценяваме, и се трудим във всички възможни сфери, така че ние да се харесаме, така и останалите ще ни харесат.
Избиваме си разсъждения от типа "аз не мога, или още по-зле- неудачник съм и пр.". Напротив - точно обратното, това какво е било, не е гаранция какво ще бъде. С желание, труд и търпение всичко се постига. Но преди всичко позитивизъм. За всеки влак си има пътници. Успех!

19
Сексът / Re: все още не съм го . . . . . .
« -: август 30, 2013, 04:44:44 pm »
Регистрирах се, заради друга тема, но като че ли имам какво да кажа и по тази.

Скъпо момиче,

от позицията на жена, била в подобна ситуация, и все още безкрайна романтичка ще ти кажа следното:
няма от какво да се срамуваш. Предните два поста съдържат доста полезни съвети.
Фокусирай се върху създаването на приятелства, останалото не го мисли. Включвай се в компании, не се затваряй в себе си, така ще опознаеш противоположния пол, а и те теб. Не всички искат само секс, след който да си тръгнат.  Остави нещата на естествения им ход, бъди лъчезарна и уверена, това не е нещо от което трябва да те е срам, напротив.
Въпрос на време е да се случат нещата естествено, през което време обаче не трябва да си с тъжни мисли - пишеш, че си студентка- прекрасно е, а спортуваш ли? - лично мен спортът винаги много ме е тонизирал. Много е важна позитивната нагласа за всяко нещо!
Късмет ти желая и горе главата, така както ние се чувстваме и изглеждаме - така ни приемат и останалите.
Бъди уверена, и успехът ти няма да закъснее, има прекрасни мъже, които ще те оценят.20
Сексът / Re: Тотална липса на желание за секс
« -: август 23, 2013, 04:58:14 pm »
Цитат
Добър ден искам да попитам На 30 години съм и имам проблем с желанието за секс, семейна съм, партньора ми е един и същ, женени сме от 10 години и изведнъж нямам никакво желание за секс сигурно имам проблем, болна съм нещо? Как да се лекувам , какво да правя?

Цитат
Dr. Erov - сексолог:

Сексуалното желание може да бъде намалено или липсващо в резултат на заболявания на щитовидната жлеза, съдови, гинекологични заболявания, при депресивни състояния, хронична умора, заради определени медикаменти и много други. За да се установи причината, трябва да си направите конкретни изследвания и да проведем един по-задълбочен разговор.   

http://forum.framar.bg/topic2439-100.html

Горния цитат посочих в случай, че някой има подобен проблем.

21
Сексът / Re: Тотална липса на желание за секс
« -: август 09, 2013, 09:44:07 pm »
Авторката, успя ли да разбереш причината и да преодолееш проблема?
Питам защото моя приятелка е в подобна ситуация. И е притеснена, не знае какво да прави.

Страници: 1 [2]