Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - ani

Страници: [1] 2
1
Виж, боклуци има навсякъде. Това, което зависи от нас е дали те да присъстват в живота ни и ако да по какъв начин

Empress може ли заглавието на  книжката на български език ,че речника ми извади много интересно заглавие  ;D

2
О, виждам го такова чудо - всеки ден в огледалото :(
Мислех че теорията чe дъщерите търсят и искат да живеят с мъж, който да се отнася с тях така както баща им се е отнасял с майка им е мит   

За съжаление това не е мит..  и моя баща е като на Emotion и аз в много неща, които е направила и прави се разпознавам. Би ми се искало да смятам, че това ,което казва Hektor e истина и че моята майка ме е научила на любов, но аз го преживях, изстрадах ,видях какъв е резултата от тази „любов” и при майка си ,и при себе си ...всъщност и с вас споделих за резултата преди много време :) . И то не защото търсим такъв мъж целенасочено , а защото бащата е образа на мъжа , който носим в себе си . Emotion, понеже минах по този път и получих доста отговори , прочети писаното от Gita по твоя случай - наистина е много добър анализ .

3
Аз също много благодаря, слушам го без проблем с windows media player

4
Дъра-бъра / Re: Сбирки
« -: април 13, 2010, 11:06:41 am »
Joreste, все си мисля, че за твоята личност отговаря повече лявата снимка.Дясната снимка май повече ми се връзва за  Villi :)

5
Семейството / Re: Края на брака ни
« -: март 17, 2010, 09:24:19 am »
5. Горните четири не са ли достатъчни ?   

[/quote]
Мисля че трябва и още един въпрос CDMan..защо искаш един боклук да е баща на детето ти?

6
Дъра-бъра / Re: Петък - ден на майстора ;)
« -: януари 22, 2010, 04:33:57 pm »
От любимия сайт на CDman и като вариант за още едно палче за Gita

http://fishki.net/comment.php?id=63732

7
Семейството / Re: Проблеми с майка ми
« -: ноември 12, 2009, 02:32:59 pm »
Здравей, anita.
Четейки твоя пост като първа мисъл в  главата ми изникна заглавието на една книга “Отровните родители”. Твоята майка има  “симптоми” на такъв родител. Ако можеш да  я намериш  препоръчвам ти  да я прочетеш.

8
e-therapy.bg в Дарик радио / Re: "Кой говори?"
« -: септември 03, 2009, 01:31:51 pm »
 Бих искала да знам дали има архиви на минали предавания  и ако има такива къде могат да бъдат намерени и чути?
Благодаря и успех!

9
Зависимости / Re: Пари назаем
« -: октомври 20, 2008, 01:46:29 pm »
Sexy boy
Съгласна съм , че приятелството е ценно нещо , но ако не можеш да оцениш твоите приятелства, оцени моите. Мислиш ли като прочете моята история , че хората, които "спонсорирах" са добри приятели .И ако някой те оценява и ти е приятел само  заради парите и услугите  , които им даваш  дали наистина те ценят теб като човек ?

10
Зависимости / Re: Пари назаем-
« -: октомври 16, 2008, 04:34:26 pm »
Когато бях студентка в нас идваха буквално тълпи от “закъсали” приятели. Тогава съпругът ми получаваше минимална заплата като общ работник, а аз не работех.  Беше практика в месеца да услужваме на приятели , докато им пратят родителите им пари или вземат заплата.Сумите също не бяха големи , но повечето забравяха да ни ги върнат. Само че ние не бяхме дребнави и много ги обичахме :)  Taka до един ден , когато той се прибра със заплата си и във време около 2-3 часа дойдоха  всичките ни приятели , които спасявахме   :) . На другия ден  се оказа  , че сме постъпили безрасъдно и сме дали цялата  заплата назаем и нямаме пари дори за хляб . Помолих една позната, (на която бях помагала доста често ) да ми услужи с малка сума и тя не само , че ми отказа , но ми се разсърди -как съм могла да искам такова нещо от нея ! ... история обаче продължава. Идва още един познат да ни иска пари за малко .Когато му отговарям ,че нямаме нито стотинка, той също си тръгва сърдит и обиден(!) .
Това вече към оня момент ми дойде в повече .Минах през всичките ни длъжници и им казах, че спешно трябва да ни върнат парите, защото в буквалния смисъл на думата ще умрем от глад и няма да има следващ път  кой да ги спасява :) 
Та сега на въпроса ти- как да се справиш ? Ами как  се справяш, когато  нямаш пари ? Отказ за помощ ли е, когато не можеш да помогнеш ?

11
:( Аз също мисля ,че темата е сериозна.Още повече , че и двамата и LetMeCry и  Immunitas търсеха помощ в този форум. Ние по някакъв начин било грубо или нежно се опитахме да дадем своите мнения по техните проблеми .Сега обаче изглежда ,че техния проблем е общ . Струва ми се ,че те са двама души, които се обичат и държат един на друг , но защо не могат да се разберат или кое им пречи ?!? 

12
Скъпа Gita, Пиша това първо , че така ми се случи в живота ,че си задавах твоите въпроси , имах твоите съмнения, изживях болката , която изпитваш , но Съдбата ми направи подарък , с една случка за цял живот. Когато се омъжих за съпруга си бяхме много млади, още учех в университет и някак идеята към онзи момент да имаме дете , когато едва издържахме финансово не ме привличаше.Да и към онзи момент и сега съм съгласна , че семейството включва и деца. Исках да имаме дете от цялото си сърце, но си мислех, че нашето дете трябва да расте щастливо,осигурено,задоволено. След 2 години решихме ,че моментът е дошъл и започнахме да опитваме и ужас :детето не стана нито първия месец , нито втория. Изведнъж всички мисли , които си написала по-горе ме връхлетяха до съсипване. Задавах същите въпроси като теб и ми отговаряха по същия начин .Сега на фона на страданието ти толкова години моите няколко месеца изглеждат смешни , но съм го преживяла това. С всичките мисли и гама от емоции. От това за какво съм му на съпруга ми като няма да мога да му родя дете с неговите гени до разговорите с него за осиновяване и разбиране за живота и човека до теб. И въпреки успокоенията , че има пътища, и въпреки всичко в мен бяха съмненията, болката .… Забременях след няколко такива месеци. Радостта ни беше огромна- няма да те лъжа. Необясними са гамата от чувства , които изпитва една жена когато е бременна. В деня , в които родих детето си се запознах в родилния дом с една жена, родила същия ден и която заяви че остава нейното дете. Погледнах ги двете бебета и разбрах : не правех разлика между тях . Да вярно е , че едното го бяха родила с много мъка , да вярно е ,че беше плод на една голяма любов, да носеше гените на любимия мъж, да всичко това , но повече нищо. Пред мен стояха две малки същества. Моите деца. Два часа след 36 часово раждане не спях . Сетих се, че дори не бях казала още на никого , че съм родила , а вече мислех далече напред.Оттътрих се до телефона. Казах на съпруга си ,че си имаме бебе, но има и друго дете , на което в душата си съм вече майка. Той не попита как е детето ,пита първо как съм аз , после пита как са ДЕЦАТА. Три дни . Дни , в които всички съмнения относно любов , осиновявания, кръвни връзки и т.н станаха на пух и прах . И след това още три дни , в които се сблъсках с бюрокрация , закони, корупция. Не ми дадоха онова дете .След всички обяснения на пречки и изисквания за осиновяване и т.н и т.н , една служителка откровено ми съобщи , че вече за него е платено . Само това ме успокоява от тогава. Детето си има семейство. 12 години живота ми показва, това , което разбрах още тогава. Хубаво е да бъдеш биологична майка . Но майка се става всеки ден .От мръсните пелени и болести ,безкрайни усилия до това , което не искам да описвам с думи , защото няма дума с толкова красиво значение. Успех ти желая и на теб и на всички , които искат това .От сърце се моля да го получите.

13
Ако си искала само да се позабавляваш..май с този случай със забавлението не си успяла.Като се замислиш за криениците, лъжите , срещите на кафе с някой , който не ти е приятно , за да се “докапаш” до някого, с който евентуално ще ти е приятно (, в което много се съмнявам), за това, че трябва да мислиш тактики, да се правиш на приятел на някого , на когото не можеш да бъдеш ...нещо това забавление никак не го разбирам , ама явно аз съм тъпа и не мога да разбера защо трябва да се полагат толкова усилия да се отпусне някой , та вместо в тоалетната на работното място да може да прави секс на/в ..всъщност къде е другото подходящо място ?

14
Зависимости / Проблем с наркотиците
« -: май 27, 2008, 09:41:16 am »
Мило момче, според мен най-добре е да уведомиш родителите на твоя приятел.Не е задължително да разбира той за това. Посъветвай ги да купят тест за наркотици от аптеката и да му направят.Така ще са наясно , а и приятелят ти няма да се чуства предаден от теб. Ще могат и да му помогнат , за което искрено се надявам

15
Може и резултатът да е изненадващо добър , но зависи върху каква част (извадка) от населението се прави тази анкета . Ако се пусне тази анкета в други сайтове (сещате се какви) "бутона не " ще трябва да бъде заменен с "Уха само да ми падне " :evil:

Страници: [1] 2