Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Crimson Glory

Страници: [1] 2
1
Та значи, zorni4ka, след последната ти публикация, за 15 годишата връзка, пак се връщаш с проблем? Принципно, ще ти го кажа така - Ако смениш 3 кабелни оператора и на всички картината им е лоша, трябва ли да потърсиш проблема в твоя телевизор или избор на оператори?

2
murdraal, скъпа, трябва ти сериозна консултация, а не някакви форуми. Така като го гледам, това си е проблем. Та, даже, ние мъжете ставаме "други" като ни се роди дете (някои де).  Както си го е казал народа - някои стават за майки,други  - не, нищо че ви е биология и природа! Успех!

3
Здрасти,

Еми, etherapy са ти отговорилиперфектно. Сега, може и дасъм малко груб. Казват, а и то си е така, секса зарибява. За да бъда кратък - ами няма как само да сте си секспатньорчета...без единя да залитне (или двамата).Сега е ви е добре, после, като се опознаете, няма да е същото. Общо взето, това е като да видя някоя на улицата и да я поканя да правим кекс. След година да непишеш, че си имала секс партньор, ама не ви се е получило, щото някой от вас е имал чувства! Обречена кауза - от самото начало.

4
Не  знам какво става с мен..!?По-принцип не съм такъв,ама защо с нея се държа по този начин та да изглеждам на глупак  -  НЕ ЗНАМ!?Сигурно според мен е заради силната ми любов към нея!Поне аз така си го обеснявам ....
Така е, повечето не сме такива, но като "опре ножа до кокала" се държим съвсем различно...Лошото е, че осъзнаваме каква ни е диагнозата - влюбен, ама пак го правим. Нещо като пушенето - знаеш, че ти вреди, но все пак си пушиш (лош пример  :D ). Каквото и да питаш  отказали ги вече - абе, трудно е отказването на цигарите, но е постижимо и откакто ги спрях се чувствам по-добре. Да, но сега ти си на тръните, да ги отказваш, и не гледаш на нещата толкова оптимистично ;) . След време виждаш човека, който преди ти е разправял как лесно ги е отказал и той ти казва, че пак ги е почнал, и сега се опитва да ги откаже, но му е мн. трудно, а се чуди как лесно ги е отказал пъвия път и т.н.  8)

5
Това е, ven4o. Мисля, че empress направо (точно и ясно) ти разясни нещата...., за да не давам копи-пейст на нейния пост. Може и да не са точно така нещата в главицата на твоята изгора...ама, жена ти го е казала и са горе-долу така. Направена и е емоционална услуга, но живота е несправедлив. К'во да го правиш...продължаваш напред, другия си сърба млекцето и после озсъзнава, че е вкиснато.

6
empress, чакай, скъпа, ти да не се обиди? Усещаш ли накъде почваш да биеш...? Понеже (най-често от хормони, граничещи с наивността) срещате  "един такъв 'убавец", дай и свестния човек, който има вероятност да срещнете по-напред в прекрасния си менструален живот, да понася вашата болка от  "един такъв 'убавец". Демек, Аз ако среща теб, ще понасям разочарованието Ти от някакъ РЪБ? Т'ва ли искаш да ни кажеш? Ако е оправдано, разбирам. т.е. някой страда, 'щото, разбираш ли, някакъв абот си е завирал пи*ката (абсолютно по нейна вина) в наивна по онова време кифла?

7
Да момичета прави сте.

Да де, само че ние с траш не сме, изобщо, горди притежателки на ва*ина (иначе, виж, empress си има, то си личи от изказванията, кой какъв пол е ;) ..без да се обиждате, малко черен хумор), иначе сме прави.

8
Drama Queen, май etherapy са казали същото като мен, само че не с едно изречение.  ;) А оттам са и прави, защото ситуацията, която описват (на майката, която детето не слуша и му се иска да дивее) се повтаря доста, та и сред наши познати в живота. Тъпо е, но явно човешката природа е такава - колкото по-добър/ра към някой - толкова по-бързо той/тя губи интерес и иска разнообразие. То оттам идва и момента с лошите момчета и момичета.....и как, защо на мен ми се случи...какво ли не направих за него/нея, а да вземе тази/този - оръфаната/ят?  ;D Лични примери съм виждал доста. Прекрасна двойка и БАМ - някакъв оръфляк (искам да кажа, грозен и нечистоплътен), който не че не може да стъпи на малкия пръст на бившето и гадже (и като ум, образование, култура и бла бла) , ами... А за вина не съм говорил, отмъщението, за което говоря, е отчаяният опит да си покаже някой, че и той може и иска щастие (по-скора това щастие е - това да не е сам и да има някой до себе си в леглото) и да се хване с първия/та срещнат. Чула си лафа - ''От трън та на глог''. Нали, извинявам се, ако си ме разбрала погрешно. Както и да е, дано се оправят работите. Успех!

Edit: Има го и другия момент, че много хора не поемат риска с нов човек до себе си, защото разчитат на питомното -защо да изпускат питомното и да гонят дивото (риска, новият човек да е по-добър от стрия сигурен и в леглото индивид). Ама има и друг лаф "Докато гонеше дивото, изтърва питомното"  ;)

9
Обичам го много, дори след съсипаните ми мечти и живот. Липсва ми....
Има решние - спри да го обичаш и да ти липсва.  :o (знам, че е просто на думи, ама и фактите сами накланят везните натам). Кофти ситуация. Гледам, доста често срещана. Много вероятно е, той, след време, като види, че тая госпожица не е нищо особено, да почне да те търси пак...ама, ти ще се подадеш, нали - така става.  >: (И след още време да се повтори ситуацията с друга.) Остави го да си троши главата и си оправи живота (ама, не отчаяно за първия срещнат имаш п*шка, че тогава е по-зле....отмъщението не е начина) 

10
Виж, Тест, сега, позитивното мислене е позитивно донякъде. 'Щото, нали се сещаш, че само с позитивизъм няма да я бъде работата. Позитивизмът няма да направи света различен от това, което е, ....Практика му е родителят от женски пол. После, отчети го момента и със случайните ситуации и възможности...просто не върви винаги, когато видиш даден човек да се запознаваш с него....Абе, какво ти обяснявам, ако е драснато да стане и след пет години да се видите във влака ще стане работата.  8) Спокойно, нормална си си, просто всеки 2 човек е така, когато наистина е влИбен в някой друг...Отделен е въпроса с разочарованията после.

11
В крайна сметка може да се окаже съвсем приемлив и лесен за комуникация човек.
Може, а може и съвсем обратното - ботор с лош характер, но пък либов, какво да я правиш ;D Единственото, което може да направиш е да се запознаете. Лошото нещо е, че все още битува практиката (някак си втълпявана от къде ли не) жените да чакат мъжът да направи първата крачка (ако не броим малките кифли, които се натискат, за да си напълнят списъка със завладени мъжки сърца за пред приятелки). Отиваш и се запознавате...проста работа :) Най-бързият начин да стигнеш до някъде е да си вече там. Успех!

12
Семейството / Re: Моят семеен проблем
« -: февруари 25, 2012, 09:12:42 am »
Здрвей Hope,

Питаш как изведнъж? Ами, те малките камъчета обръщат каруцата...и да, имат гадният навик да го правят изведнъж. Надявам се да си оправите взаимоотношенията скоро. Нямаш подробности около случката, което няма как да формира мнение в нас. Един съвет: Вие жените наистина много мрънкате, поработи над това над това свое качество в отрицателна посока. Мъжете и жените са различни и в мислене, и в какво ли още не, ако някой ме убеди в обратното ще го черпя.  8)

13
Задрасти Liv,

Да, траш е прав. Интересното е, обаче, че деца живеяли в разведени семейства по-лесно взимат такова решение за раздяла и за своето - има си проучвания по въпроса (чичко гугъл). То е като, ако ти винаги си си изхвърлял като малък обвивката на вафлата (както мама те е научила) в кошчето на площада, това да не го направиш един прекрасен ден те кара да се чувстваш неловко, ако го не я  изхвърлиш. Хвана ли накъде бия? Желая ти да не се налага да го взимаш това решение никога. ИНаче, истории като твоята колкото щеш има около нас. Хората се събират водени от хормони, правят секс, раждат се дечица, а като че ли никой от двамата не си дава сметка какво ги чака тях в едно прекрасно скорощно бъдеще. Интересното е че и след това продължават родителите да правят грешки, ама хайде. Щеше ми се да живеем  в един по-добър свят, ама ъъъхъъъ. Както и да е, ние, акъл не можем да ти дадем (като лафа, то ако беше *** да му го набиеш, ама..).

ПП: Траш, брато, тука сме предимно метълджии ми се вижда.Имаше го онзи лаф - Кажи ми какви са приятелите ти, за да ти кажа какъв човек си...аз го бях преработил така - Кажи ми каква музика слушаш, за да ти кажа какъв човек си  ;D

14
Виж, не знам, ама този ти никнейм, напарво е ма*а фа*ка! Значи си ме разбрала, ами, гледай какви съвети има...общо взето, никакви! Всичко си зависи, според зависи...Дано следващия, защото на там ми мирише, да е по-добър с една идея! ;)


Хайде, ето ви и 1 песничка. (пък изводите от нея за Коледа, сами ще си ги направите)

http://www.youtube.com/watch?v=MHioIlbnS_A

15
Здравей,

Ами, както и диплодон каза, едва ли ще можем да помогнем със съвети. То, "живота" е такъв, че не върви с инструкции за ползване.  Би било добре, разбира се, ама явно някой е решил да нямаме такава опция. Едва ли и  etherapy ще те посъветва, кой знае колко...най-много как да го преодолееш. Такива "кърлежи" и аз съм виждал..та даже и познати, пък и колкото и да му говориш, че е попаднал на рядко свестна жена = той си го кара по неговата схема. А това за двойната вина - амн, не мисля, просто понякога няма спойка между двама души...и със, и без компромиси от някоя от страните. Просто не се получава. Вие, жените, имате навика (не знам, мама ли ви го втълпява) да пробвате да променяте мъжете...ами, не става, то кое си е скапано...си е скапано за цял живот....като оня лаф- тъпо е да си тъп, защото е за цял живот. А отностно отношенията ви - счупеното стъкло си е счушено, както и да го лепиш, все ще се вижда и усеща пукнатината. Но пък и вие , жените , сте си виновни(както и ние мъжете)...винаги - ама да избера по-малкото зло....чакай бе, булка,а няма ли опция да намериш някой с който да няма почти никакво зло? знам, че всички ни сърби долу. Ама, някой път се изисква да се потърпи, не да се хвърлиш на първия уж симпатичен мъж! Лошо е да се виждат подобни истории на коледа (+- 1-2 дена). Лошото е за детето, 'щото и то си е за цял живот. Хайде успех, дано се оправят нещата в положителна (не казвам каква, а какъв вид) насока.

Страници: [1] 2