Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - coconut33

Страници: [1]
1
Здравей!
Този човек звучи все едно наистина не знае какво иска, или просто иска разнообразие от връзката с приятелката си , но без да я прекратява. Щом е постъпил по такъв начин с теб, не мисля,че изобщо държи на теб. Ако беше така, нямаше изобщо да постъпва така спрямо двете ви, защото не само ти си предадена, но и приятелката му, зад чийто гръб той е имал отношения с теб. Според мен той е от типа мъже, които си търсят отдуник от дългите си връзки, с други жени, но в крайна сметка не прекратяват отношененията със сериозната си приятелка, а играят на 2 фронта. Бившият ми беше точно такъв!
Опитай се да го забравиш, знам, че ти е трудно, никой не заслужава такова отношение.

2
Любов и интимно партньорство / Re: molia_Za_syvet
« -: август 10, 2015, 01:18:44 pm »
Здравей!
Ситуацията ти звучи доста сложна, най-вече,защото имате и дете, което става свидетел на всичките тези свади и разправии помежду ви. Това със сигурност не му/й се отразява добре и колкото и да е малък/ка вижда всичко,което се случва помежду ми.
Имам много подобен опит с този тъп мъже, които обичат да мачкат ближния и постоянно да създават напрежение дори от най-малката ситуация, която би ги подразнила.
Ако трябва да съм честна мисля, че трябва да се изнесеш и да намериш работа, било то в по-голям град, знам, че също учиш, но не мисля, че всичкото това напрежение, в което живееш ежедневно допринася позитивно на представянето ти.
Ако се изнесеш от семейното ви жилище и заживееш отделно би била много по-самостоятелна и независима, и най-вече спокойна.
Ако път няма възможност да се изнесеш и да намериш работа в друг град, може би колкото и да не ти се иска, ще е по-добре да се върнеш в българия, предполагам имаш роднини, на които можеш да разчиташ, а и ще ти е по-лесно да намериш работа, щом преди си имала успешна кариера. Вярно, ще ти се наложи да прекъснеш с университета, но съм сигурна,че можеш да прехвърлиш кредитите си от там, в друга институция.
Успех!

3
Проблемът ми се характеризира с трудността с взаимоотношенията ми с дългогодишният ми партньоп. Не се разбираме с години вече (2-3)- стигали сме до физическа и вербална саморазправа не само веднъж, а се е случвало е да е и е част от ежедневието ни в продължение на месеци понякога.
Неколкократно съм стигала до прекратяване на връзката с приятелят ми, с който сме заедно вече повече от 7 години, но след всеки път поради едно или друго чувство съм се връщала отново към него. Нещата са се влошавали след всяко едно събиране и от едно известно време нямаме за какво да комуникираме, освен да си създаваме скандали.
Не мога да излизам с приятелки,защото това го дразни,а  и също ,че изпивам 1-2,чаши вино, в интимен план нямаме вече тръпка, а грубите думи са голяма част от кратката ни ежедневна комуникация.
Преди няколко седмици взех трудното решение да си търся друга квартира и намерих потенциално ново жилище. След дълго премисляне платих депозит и евентуално ще се нанеса в края на месеца. Но въпреки всички трудности имам известни съмнения, дали постръпвам правилно спрямо двама ни. Откакто го известих относно плановете си, той стана много внимателен, мил и добър спрямо мен, но знам, че това е само временно,защото се страхува да не ме изгуби.
Нямаме си доверие от доста време- той имаше няколко афери, след всяка ,от които уж много съжаляваше и казваше,че няма да се повтори, уви случваше се пак.. Въпреки всичко обаче не ми стигат сили да го напусна и да сложа край. Звучи глупаво, но е истината!
Моля ви, дайте ми някакъв съвет!
Благодаря

Страници: [1]