Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - BoloY

Страници: [1]
1
За всичко това отговора, колкото и да звучи клише, е времето. Няма рецепта за добър или лош начин. Възможности има, зависи кой ще избереш. Може да напуснеш малкия град, може още днес да срещнеш Любовта на живота си, която ще те удари като мълния и съвсем скоро ще се питаш: "Кой беше този, бившия".
Факт е, че няма бъдеще вашата връзка, това си осъзнала. Раздялата явно е належаща и е факт вече. Това е добре и за двама ви.
Не се сравнявай с приятелите ти. Важно е теб какво те прави щастлива.
Не е изгубено времето, не се обвинявай. Това са уроците на живота. Живяла си, вярвала си, излъгала си се. Нищо лошо в това.
Отрицателния резултат също е резултат и той учи на много, дори повече от положителния.
Съветът ми е не само да го забравиш, ами и при следващата връзка да не внасаяш негативите от тази.

2
Нормално е състоянието ти. Цял живот ти си била отговорна за всичко, всякакви проблеми и тн си решавала сама, ти си била мъжа в семейството.
Сега живееш с някой и продължаваш да бъдеш мъжа в семейството.
Ти си жена, позволи си да бъдеш такава. Бъди слаба, беззащитна, остави на мъжа да вземе някои решения вместо теб. Няма значение толкова дали са верни или не - нека той ги вземе.
В момента се получва, че уж живеете заедно, семейство, ала бала, а ти си отново сама. Реално вие сте 100% съквартиранти, щом и секс не правите. До определена възраст е забавно да имаш съквартиранти, ама после вече не е.
От личен опит знам, най-страшното е да живееш с някой, а да си сам.
Разбира се, всички тези съвети са при условие, че се обичате и искате наистина да изградите семейство заедно, за което и двамата трябва да положите усилия.

Страници: [1]