Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Теми - Crimson Glory

Страници: [1]
1
Здравейте! Форумът ви е страхотен и току-що се регистрирах, като разбира се почетох някои от статиите и така, страхотни дискусии се получават. Та,стига толкова, а сега към темата.

Когато „умни” жени правят глупав избор на мъж (като може да разбирате въпроса и обратното – кога един мъж прави лош избор на жена).

Въпросът ми е провокиран от тази статия, която,  е доста добре написана и в голям процент вярна.

http://www.tia.bg/?c=n&id=1517

Разбира се, това е само статия, но мисля, че всички сме свидетели на подобни „грешни”  избори в живота – дали на наши познати, приятели/ки, колеги, близки или на самите нас. Тук не става въпрос за един – два грешни избора и лош късмет, а за тенденциозно патологично правене на грешки в избора на партньор. То се получава като в онази американска поговорка  "Излъжи ме веднъж - срам за теб, излъжи ме два пъти - срам за мен". Нищо чудно, че и такива хора в последствие губят вяра в противоположния пол. Но това да се самообвиняват  мисля, че е по-вярното – защото…..май, проблемът е в техния телевизор….щом толкова пъти правят грешен избор за „неделен романтичен филм”.  Та, ми се щеше да обсъдим малко тази „мистерия”, а може би и с примери от живота и ваши наблюдения. Или иначе казано, как аджеба се стига до тези интересни аномалии - Или защо казват, че хубавите ябълки ги ядяли прасетата....  :o  ;D

Страници: [1]