Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Теми - coconut33

Страници: [1]
1
Проблемът ми се характеризира с трудността с взаимоотношенията ми с дългогодишният ми партньоп. Не се разбираме с години вече (2-3)- стигали сме до физическа и вербална саморазправа не само веднъж, а се е случвало е да е и е част от ежедневието ни в продължение на месеци понякога.
Неколкократно съм стигала до прекратяване на връзката с приятелят ми, с който сме заедно вече повече от 7 години, но след всеки път поради едно или друго чувство съм се връщала отново към него. Нещата са се влошавали след всяко едно събиране и от едно известно време нямаме за какво да комуникираме, освен да си създаваме скандали.
Не мога да излизам с приятелки,защото това го дразни,а  и също ,че изпивам 1-2,чаши вино, в интимен план нямаме вече тръпка, а грубите думи са голяма част от кратката ни ежедневна комуникация.
Преди няколко седмици взех трудното решение да си търся друга квартира и намерих потенциално ново жилище. След дълго премисляне платих депозит и евентуално ще се нанеса в края на месеца. Но въпреки всички трудности имам известни съмнения, дали постръпвам правилно спрямо двама ни. Откакто го известих относно плановете си, той стана много внимателен, мил и добър спрямо мен, но знам, че това е само временно,защото се страхува да не ме изгуби.
Нямаме си доверие от доста време- той имаше няколко афери, след всяка ,от които уж много съжаляваше и казваше,че няма да се повтори, уви случваше се пак.. Въпреки всичко обаче не ми стигат сили да го напусна и да сложа край. Звучи глупаво, но е истината!
Моля ви, дайте ми някакъв съвет!
Благодаря

Страници: [1]