Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Теми - Kori

Страници: [1]
1
Дъра-бъра / За ефекта от психотерапията?
« -: декември 05, 2007, 04:34:30 pm »
Интересно ми е има ли хора тук, които са се подлагали на продължителна психотерапия? Бих се радвала да прочета вашите разкази, за това как е протекла терапията,колко е продължила, какви техники сте усвоили, кои методи са дали най-добър резултат при вас? За да не става реклама, може да не споменавате имената на терапевтите си. Какво става на живо в кабинета? Промени ли се живота ви след това?

2
Препоръки / Още едно предложение :)
« -: август 21, 2007, 06:11:09 pm »
Здравейте, имам идея за нововъведения.Тя е следната : 1.По време на сесия се описват проблеми, които ако терапевта вече знае, ще може директно да се обсъждат тактики за действие. 2.След като прочета бележките си имам желание да коментирам , да уведомявам за новини по случая. За целта предлагам в user part да се направи нова секция /примерно на име ТЕМА/, в която usera, ако желае да разкаже проблема си в ограничено поле от най-много 60 реда като така да зададе тема за сесия. Терапевта да се информира подробно за проблема от там, а по време на сесия само да го коментират. Към архива би било полезно да има възможност за коментари под бележките /като терапевта не е задължен да коментира там/, които също дават теми на разговор в сесиите. Eстествено не отричам настоящия стил на динамично интервю, предложението ми е като допълнение към него. Поздрави :)

3
Съобщения / Kak da platya s kreditna karta???
« -: юни 01, 2007, 05:27:58 pm »
Ne znam kak da si izpolzvam kreditnata karta,za da platya v internet,bihte li mi kazalai kakvi kodove mi tryabvat i kude tryabva da gi vuveda,i kude da se registriram,zashtoto mi e pulna kasha.Kartata mi e RaiCard.Mersi :)

4
Сексът / problem
« -: октомври 05, 2006, 12:17:35 pm »
С приятеля ми сме заедно от 4 години и половина ,живеем заедно от две…Има някои важни пунктове от връзката ни ,които ме притесняват… Бях много разочарована от секса…преди да заживеем заедно,нямаше място където да сме близки и той беше рядкост,след това си остана рядкост…мина година /след като заживяхме заедно/, докато той започна да ме търси по често от веднъж в седмицата… ….В началото на връзката си мълчах за нещата,които не харесвам в секса,който беше веднъж седмично,в единствения ден в който се виждахме в седмицата.След време започнах да се разстройвам след секс и да плача без да мога да дам обяснение защо,в края на краищата започнах с много натъртен тон да го критикувам за секса и за връзката ни,той много се отдръпна от мен.Постепенно с много усилия от моя страна продължихме да опитваме да подобрим нещата…той е неумел,недостатъчно старателен,не измисля нищо ново и нестандартно,не харесва особено предварителните ласки,както и ласките по време на акта….за мен това е много ощетяващо…измъчва ме много…. както и да поднеса тази информация,той се обижда ужасно и престава дори да ме слуша,приема ,че ако не го желая веднага,значи не го желая достатъчно и няма да е страстно.Предварителните ласки са редовен спор,в края на краищата той ги прави подчертано по задължение и най досадното по един и същи начин всеки път,по същия начин се развива секса,едни и същи пози,минимални ласки за мен,а когато аз се опитам да го погаля ,много се ядосва и ми казва че се държа странно.Опитах се много спокойно да му обясня че н е съм особено доволна и че имам чувството че духом той не присъства и нежеланието му за ласки и целувки по време на секса ме отблъсква и обижда…Той много се обиди и започна да ме игнорира. Друго нещо ,което не мога да понасям са маниите му .Той винаги е имал някаква мания,или да учи по цяла вечер,или да работи до късно,новата е прави фитнес всяка вечер.Когато го прилъжа да пропусне е много ядосан, за да достигна настроение за интимност понякога ми се иска да усещам че за никъде не бързаме,че той не гледа нервно към часовника с мисълта:”ако скоро не си готова за секс,отивам да правя фитнес,поне едно нещо да свърша тази вечер”.Разбирам че всеки има нужда от лично време,но мисля ,че той прекалява,мисля че е направо невротичен…Незная колко години още трябва да минат,за да се оправят нещата,той ми е първият и аз съм му първата,затова съм по компромисна и си обяснявам проблемите в секса с липсата на по-богат опит.Въпроса е ,дали той щеше да се научи на някои неща ,ако не беше останал само с мен?Възможно ли е да стане по добър ,оставайки с мен…тези въпроси измъчват и двама ни…и той не изглежда доволен…Притеснявам се,защото наистина възлагам надежди на тази връзка,наближавам и възрастта в която ми се иска да имам семейство, а след 4 години връзка започвам да се съмнявам ,че той ще ми предложи брак,щом до сега не го е направил,има ли смисъл да чакам…обичам го и искам нещата да потръгнат,дайте ми съвет.

Страници: [1]