Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Теми - administrator

Страници: [1]
1
Съобщения / Координати на Ани Владимирова
« -: февруари 25, 2015, 10:54:32 am »
Моля всеки, който иска да се свърже с Ани Владимирова да пише за контакти и повече информация на info-ani@e-therapy.bg

2
Съобщения / За намирането на карти E-CARD
« -: май 09, 2008, 10:47:25 am »
Във връзка с партньорството между e-card и e-therapy.bg, отправяме молба към всички потребители, които ползват e-card, да ни информират за местата, в които не могат да открият картата за електронно разплащане. Правим това с цел да се запълнят всички пропуски в разпространението и своевременно да се осигурят e-card в различни градове, квартали и РЕП, които ни посочите. Благодарим Ви за съдействието!

3
Съобщения / Проучване
« -: август 29, 2006, 02:08:24 am »
Това проучване се извършва от http://www.e-therapybg.com. То служи за създаване на програми за млади дами, които имат дефицит в личните активности за сметка на служебните. Програмата ще бъде създадена от екип психолози, рекламисти и ПР специалисти под ръководството на Ани Владимирова. Благодарим Ви предварително за съдействието и искреността!
    1. На каква възраст сте? 2. Какво е семейното Ви положение? 3. Каква професия упражнявате? 4. Каква е заетостта Ви през деня? 5. Kои са свободните Ви дни? 6. В какви области са Вашите интереси? 7. Как, с кого или къде би Ви се искало да се забавлявате? 8. Какво правите най-често през свободното си време? 9. Какво очаквате от един мъж, партньор, приятел, за да оцените времето, прекавано с него, като хубаво? 10. Иска ли Ви се човек, на който да се доверите, да ви хване за ръка и да Ви изведе от омагьосания кръг на ежедневието?

Страници: [1]