Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - anmari

Страници: [1]
1
Блгодаря за отговора Trash,
Пропуснах възрастта, защото реших, че няма голямо значение. Всъщност не сме много млади аз съм на 33г., а той на 31г. Мисля че на тази възраст човек би трябвало вече да знае какво иска и, въпреки че е доста колеблив не вярвам чак толкова да е объркан. През времето, което прекарахме заедно дори правихме планове за бъдещето, правихме планове скоро да се съберем всичко изглеждаше уж много сериозно. За едно съм сигурна приятелят му от чужбина наистина му е размътил главата с нещо, но се питам възможно ли е това да го промени до толкова, че да се обърне на друга посока за толкова кратко време?

2
Здравейте,
Искам съвет и по-още един въпрос ако е възможно. Проблемът този път е свързан с моят приятел. С него се запознахме още преди 3г., но в началото признавам си аз го пренебрегвах, не, мислех че ще се получи нещо, защото той е с 2г. по-малък от мен. Затова се виждахме от време на време като приятели на по кафе. Той вече беше свикнал може би с мисълта, че ще останем само приятели, но с течение на времето след като го опознах се влюбих наистина, толкова, че започнах аз да го преследвам, е той не се възпротиви. Така започна историята, изкарахме 4 прекрасни месеца, докато не се върна негов приятел от чужбина, с който се познаваме, но да кажем не си допадаме много. Оттогава обаче приятелят ми се промени много. Ясно ми е, че той се влия много от мнението на неговият прятел и започна да измисля оправдания да не се виждаме, а напоследък дори не се чуваме. Когато и да се обадя винаги е зает и не може да говори.  Не сме се разделили окончателно, но имам предчуствие, че нещата вървят натам.
Не искам да се разделяме, а и той уж каза така, но какво да правя след като и това положение определено не ми допада? 
       

3
Най-личните Ви тревоги / Re:Отговор
« -: юли 20, 2011, 01:27:31 am »
Това вече е по-труден въпрос. Не бих казала, че не ме привличат такива, напротив в миналото имах доста такива приятели, но в течение на времето позагубихме връзка. Също така е вярно, че ме привличат и хора, които са противоположни на моят характер самоуверени, импулсивни и готови да поемат рискове. Всичко това, което в мен липсва. Но принципно да привличат ме и такива хора, които биха ме приели. Аз лично приемат хората такива каквито са и това не ми пречи да общувам с хора от различни характери до различно положение в обществото.

4
Най-личните Ви тревоги / Re:Отговор
« -: юли 17, 2011, 03:07:30 pm »
Здравей hektor и блгодаря, но да наистина не са дошли все още такива хора, които да го оценят и вече не вярвам, че сте се появят. Минавам във втора фаза примирение, но не искам да стигам до безразличие.

5
Благодаря все пак, но изглежда няма вариант да го намеря. Използвам windows 98 и може би няма как да стане с тази система. Все каня да го обновя или да си купя лаптоп, но това ми остава последна грижа пък и мислех, че няма голям смисъл докато не попаднах в този сайт и не разбрах, че интернета е хубаво нещо.

6
Най-личните Ви тревоги / Re:Отговор
« -: юли 16, 2011, 07:15:39 pm »
Определено ще опитам този метод надявам се да има резултат

7
Най-личните Ви тревоги / Re:Отговор
« -: юли 16, 2011, 07:09:25 pm »
Искрено ти благодаря hektor, много точно си преценил наистина съм спокоен и мълчалив човек, но очевидно за другитие това не е много положително както го усещам в отношенията с приятелите си.
Твоят отговор определено ми помогна да си представя по детайлно нещата.

8
Защо и времето изтича толкова бързо, че след всеки опит да публикувам ново съобщение, трябва отново да влизам в профила си?. Отбелязва ме като гост и трябва да изписвам всичко отново.

9
Най-личните Ви тревоги / Отговор
« -: юли 16, 2011, 11:55:46 am »
Благодаря за бързият отговор и подкрепа. С удоволсвие бих използвала сесията си тук, но не открих полето с "използвай безплатна сесия" Онтносно приятелите и те ме възприемат повече като и ме търсят най-често, когато имат прблеми това как ви звучи?

10
 :)Здравейте най - после намерих място за мен. Имам доста проблеми за решаване, но най-големият ми  проблем е общуването. От близо 5 години вече живея в някава абсолютна изолация от хора. Наскоро опитах да излизам с приятели, но нищо не се промени.
Преди 3 месеца си хванах гадже и като всяко начало всичко беше много хубаво, но дори той ми каза наскоро, че имал чувството, че не сме видяли само, защото не мога да споделям с хората и по природа съм по мълчалив човек, от тогава не сме виждали,защото предпочитал да бъде с хора, с които може да си общува и да се весели. Има още много неща, но кажете ми има някакъв начин да се промени това положение. Прочетох много книги по психология и опитах вариантите да мисля положително, но това не само, че помогна, а дори стана по-лошо, защото след всеки пореден провал изпадам в по-голямо отчаяние, че може би мястото ми не е тук и сега в този свят. Всъщност и аз не разбирам хората, но и те не ме разбират, за мен най-важното е душата и характера в човека, а те оценяват всичко по външен вид и празни приказки.
Предварително блгадаря за вниманието ако обърне такова.

Страници: [1]