Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Westboy

Страници: [1]
1
Благодаря  :) :)

Отговора определено , не е нужно да се коментира ..........

Найстина помагате Е-therapy  :)

2
Ами заповядай в нас  Пич ,,,, и ще разбереш че не всичко е Гугъл  и постове
Едвали  ще напиша такъв сериал ,ако не е истина

3
Здравейте

На 26 години съм от София .....Реших първо да споделя за проблема си в този форум ,с надеждата да получа компетентно мнение, или поне съвет. Изчетох всички сходни теми , но не открих подобен случай.
Когато бях на 16 17 години , в училище пробвах марихуана , и в течение на времето започнах по редовно да пуша и по редовно ... от 19 годишен до ден днешен , нямам пропуснат ден. Всеки ден аз пуша , сам с приятели ,,без значение !!!! От един път на ден , вече са по 3 до 5 пъти ... От година ,може би вече усещам ,че това е голям проблем за мен ..Усещам че съм зависим ,,и тази мисъл ме побърква ! Като не съм пушил ,съм изключително изнервен и раздразнителен , немога да заспивам вечер ,,имам чувството че всичко ми е скучно и куб други депресий .....Станах асоциален ,,започнах да не харесвам хора ,,неискам да общувам .. единственият момент когато съм усмихнат е когато съм напушен !
Искам да кажа ,че всеки ден спортувам ,,ходя на фитнес .... ходя на работа , имам сериозна приятелка ( която незнае за проблема ми ) от близо 2 години сме заедно ,,и никога не ме е хващала .... На мен просто вече не ми личи в какво състояние съм ! Тя знае просто кога съм изнервен и кога не съм ,,а незнае причината ,,( тя е твърдо против употребата на каквото и да било наркотично вещество )!!
Изчел съм хиляди глупости , за марихуаната ,,, как е по полезна от цигарите ,как не създава зависимост и т.н
Глупости глупости и пак глупости ........ Изпитвам всичко на свой гръб ,,и ви уверявам , че това нещо незнам как да го спра ????? Пуша и цигари ,но не пия алкохол и капка , не ми понася ! От марихуаната се чувствам страхотно , изключително концентриран съм в работата си , тренирам по 2 часа на ден всичко е чудесно когато съм напушен :cry: , но като не съм депресията е жестока ,,крещя по всички и ще направя чудо ,само и само да съм напушен !!!!! Осъзнал съм проблема отлично ,,и силно желая да се откача от тая гадост ,,но все немога ...... Рекорда ми е един ден за 6 години :cry: .....
Ще се радвам да ме посъветвате ,как да постъпя ????

Предварително Благодаря :)Страници: [1]