Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Песента на вятъра

Страници: [1]
1
Съобщения / Безплатна сесия
« -: януари 15, 2015, 10:39:53 am »
Здравейте! Когато натисна върху "вземи своята безплатна сесия" ми изписва, че вече имам запазен час, не съм запазвала. Опитах се да си запазя час на 16 в 15 часа, но ми изписва, че се запазват часове само на четни дати в 12, 15 и 20... Сега дори изчезна... Как мога да получа безплатната си сесия?

2
Дъра-бъра / Весели празници!
« -: декември 27, 2014, 01:28:28 pm »
Весели празници, e-therapy! Пожелавам още дълго съществуване на сайта ви и неугасващо желание да продължавате да помагате на другите.
Поздрави!

3
Съобщения / Re: НОВА РУБРИКА
« -: декември 13, 2014, 09:38:08 am »
Здравейте и благодаря за отговора!
Много пъти съм се замисляла за тази алтернатива, да използвам безплатната си сесия и дори след това да продължа с платените. Но реално аз имам психотерапевт, с който се виждам на живо. Доколкото знам не е твърде желателно да се работи с двама психолози едновременно, паралелно. Проблемът ми е, че не мисля, че психотерапията вече ми помага. Дори имам регистрация в сайта, но нещо все ме възпира да използвам именно тази сесия. Не знам, идея си нямам как да постъпя. Всичко ми е толкова объркано... А какво смятате Вие за паралелната психотерапия?

4
Съобщения / Re: НОВА РУБРИКА
« -: декември 11, 2014, 09:03:03 pm »
Здравейте! Не знам дали тук е мястото, но реших да пробвам.
Аз съм момиче на 17 години. От една година имам халюцинации, което накара приятелите ми да се отдръпнат, а останалите хора да ме ненавиждат. Започнах да се държа различно, странно и това отчужди хората от мен. Достигнах до самото дъно, а в момента съм в наистина доста голяма "дупка". Нямам желание за нищо, успехът ми много е паднал, нямам мотивация, а същевременно пия над 4 вида антидепресанти, назначени от психиатър. На 17 години... Психотерапията спря да ми помага. Нямам приятели, не бих казала, че имам семейство. Чувствам се гадно. Самотно. Относително. Тъпо. Не искам да прекратя живота си, въпреки че повечето хора, от които не получавам разбиране, ме съветват именно това. Вече се пречупвам, не мога да търпя и затъвам все повече и повече. Не знам какво да търся, не знам какво да правя. Толкова съм изгубена в себе си, че реших, че мнение във форум може да промени нещо. Как да постъпя? ( понякога ми се иска като барон Мюнхаузен да мога да се издърпам за косите от калната локва )
Поздрави!

Страници: [1]