Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - diplodon

Страници: [1] 2 3 ... 20
1
Сексът / Re: Той е гнуслив
« -: януари 06, 2012, 10:46:50 pm »
Ето, явно има такива жени, които въпреки поддръжката на добра хигиена, известно време след изкъпване позамирисват...аз друго обяснение и в случая нямам, особено след като е казано че той го прави след като тя се изкъпе.

Иначе не знам кво дърво трябва да е някой, че да не се справя добре с френската, така че и да се хвалиш, не вървиш ;D.

2
От пълна апатия към хипохондрия...от лошо към по-лошо...

3
Искаше професионална помощ, затова аз съм до тук. Просто докато чакаме отговора на e-therapy реших да споделя какво мисля аз. За мен ти обичаш един парзит, който няма да се промени, колкото и да ти се иска и да ти обещава. Досега трябва да си го разбрала.

4
Тези пусти чувства, които ясно си му декларирала, са го направили съвсем самонадеян и с чувството че той може да те манипулира във всеки един момент. Аз, на базата на това което си изложила, не мога да намеря вина в теб, а напротив, ти обичаш един паразит, който не ти дава нищо, а само смуче от теб. За какъв рецидив говорим, когато това за което ти говориш се е превърнало в негова практика!? И тази 'избирателна' обич към детето малко не я разбирам, кво значи че обича да си играе с него, ама само отвреме навреме, когато той иска!?!?!? :o

5
Шокиран съм. След всичко това ти все още търсиш шанс за продължаване на съвместния живот с този плазмодий (извинявай, по-точна дума не намирам).

6
Аз не останах с впечатлението, че тя споделя това с идеята за търсене на помощ. Самата тема е такава, че се коментира самият оргазъм при жените и тя е споделила как протича нейният.

7
незнам..може би осъзнава постъпките си.
И да ги осъзнава, нищо няма да се промени. Има много хляб в поговорката, че вълкът козината си мени, но нрава никога.

8
Семейството / Re: Проблем с баща ми
« -: ноември 03, 2011, 07:39:45 pm »
И мен ми стана много тъжно. Напълно разбирам болката ти, понеже и аз нямам подкрепата на баща ми, само дето при него не алкохола е причината. Даже сега сядам да пиша след поредния абсурд с него. Абсолютно неадекватно поведение за един родител, не само че не подкрепя детето си във всяко едно начинание и да се стреми да му помага всячески, а напротив. Та...Trash общо взето ти е дал правилните съвети. Колкото по-скоро станеш самостоятелна толкова по-добре.

9
В очите му виждаш съжаление за!?

10
Ей, браво бе, една жена да си признае че мастурбира. Всички все отричат, сякаш е нещо срамно.

11
Проблемът си го обяснавам така : грешки на възпитанието. Той е отгледан само от майка си, нямал е модел на подражание и мъжкото присъствие на бащата...
Абе то и аз съм отгледан предимно от майка ми и баба ми, майка ми е много властна и до ден днешен за нея съм малкото и момченце и ме глези, обаче това ужасно много ме дразни и така я режа постоянно, че...В крайна сметка аз вече съм голям и самостоятелен мъж. Пък твоя като гледам още се държи за полата и. Направо съм изумен от такива мъже (то даже е пресилено да го нарека мъж), макар че явно не са рядкост. Как може да предпочетат майка си, пред жена си, че и да искат да живеят заедно :o

12
Тя и омразата е чувство. Така както ги описваш нещата, вината ти е че не си се отървала навреме от него, а си позволила да се влюбиш в това мамино синче. Едва ли още в началото на връзката ви не си го видяла що за стока е. Недоумявам как нормален мъж ще иска майка му да живее с него и съпругата му, че и да я поставя над нея. Мен ми е лесно да го кажа, но...бягай надалеч, няма да се промени не само утре, никога няма. 

13
Не, напълно ти вярвам, само че от самият начин по който си го обяснила ме напуши на смях.

14
Хахахахахах, форумен пост на годината ;D ;D ;D

15
Ако твоя приятел не ти прави сцени за твоите излизания без него и не ревнува много жени ще ти завидят.
Не думай, направо си е за завиждане тя ;D

Моя съвет е, или то по-скоро не е съвет, а прогноза, че с този ще си дотогава, докато не се появи някой който ще ти завърти главата. А такъв със сигурност ще се появи щом излизаш и ти го знаеш, даже вече това ми се струва че е твоя цел, особено щом самата ти казваш, че този вече е по-скоро в графата 'приятели'. Лошото е, че според мен при него не е така и после ще си имаш неприятности, в смисъл че ще ти хленчи много след като дойде денят в който ще се откажеш от навика, защото вече се е появил друг. А вие жените, докато не се хванете за друг клон, никога не се пускате от този на който седите, колкото и некомфортно да се чувствате на него.

Страници: [1] 2 3 ... 20