Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Sad_boy

Страници: [1] 2 3
1
Зависимости / Re: Пари назаем
« -: февруари 01, 2009, 06:20:07 pm »
От твмите в форума виждам че не е практика да се дават развитията на проблемите но аз мисля да напиша какво точно се промени при мен. Основното е че забравих тотално за всички пари които съм дал назаем. Сега съм с нови приятели с които ме събраха много събития. Всички те са отговорни и никой не се възползува от другия. За това спомогна и това че се зблъсках с други по големи проблеми. Страхът на приятелката ми от крясъци и викове вечер се превърна в постоянен и малко се предаде и на мен. Сигурно ще ми предложат помощ оттук но не вярвам че разговорите ще помогнат още повече че и аз без да искам съм под влияние на нейните емоции. Мъча се да съм и опора и вярвеам че ще се справим сами. Знам че ще се справим. Няма друг начин ако искаме да сме заедно.
Не знам дали е времето и мястото да споменавам за друго нещо което съм решил твърдо да променя в себе си. Жената на баща ми не ми е родна майка и това много ми тежеше и сломяваше. Една друга тема  ме накара да погледна нещата иначе и да проумея че баща ми е взел по доброто решение за семсйството ни да се ожени повторно пред другите два варианта да живее с нея без брак или да сме сами с него. Не бях поглеждал от тази страна нещата до сега и сматах че баща ми е мсилил само за себе си когато реши да се ожени за тази жена. Тя ни прие като свое семейство се грижи за нас като за собствени деца макар че не може да има деца. Не знам дали ще мога някога да и кажа мама но ще се постарая да и дам всичкото уважение което тя заслужава. Не е свързано с темата ми но не искам да правя тема при положение че съм наясно с това как ще постъпя занапред.
Не знам дали ще имам време защото баща ми го съкратиха и мисля че след тази сесия ще се наложи да прекъсна и да започна на пълен ден ако той не успее да си намери работа. Няма да се справим иначе.   
Искам да приемете моите искрени благодарности към вски които се ангажираха с моите проблеми. За сега приключвам участията си тук.
Успех на всички.

2
Дъра-бъра / Re: АГРЕСИЯ
« -: февруари 01, 2009, 05:53:52 pm »
Благодаря ти Сиди ! Много силни думи. За съжаление трябва да се съглася с всичко което си написал.
Приеми моите съболезнования за приятеля ти.

Друго не мога да кажа за сега.

3
Нямам опита да давам съвет но баща ми казва че на паянтова основа здрава къща не може да се направи. Ако сега строите основата на едно семейство и вече имате проблеми нямам добро предчувствие за връзката ви в бъдеще. От няколкото връзки които съм имал трябва да ти кажа че съм останал по дълго с тези момичета с които решаваме заедно проблемите си. От всичко това което си написала личи че всеки си решава проблема за себе си което значи че само временно сте вдобри отношения докато нямате проблеми. Имах такава връзка преди време но приключи доста зле и сега се радвам че е свършила за да започна новата си връзка. Ако карате така ще става по-зле докато един ден всичко ще избие в раздяла. В началото за малко после за повече доакто не се разделите съвсем и ще се чудиш как си могла да си с този човек толкова време и как си търпяла всичко това. Аз поне така сматам.

4
Последните събития бяха убийството на Стоян балтов което споделих в темата за агресията. извинете ме за пропуска. Благодаря за подкрепата.

5
Дъра-бъра / Re: АГРЕСИЯ
« -: януари 16, 2009, 01:38:27 pm »
Благодаря за подкерпата Жоресте ! Лично аз не мога да преодолея стреса. Приятелката ми също още е под стрес не на последно място и заради събитията пред народното събрание. Не знам дали това беше агресиоя но май нама друга дума за всичко. Безмислено е да продължваме да говорим защото не виждам някаква полза. Даже много мои колеги вече им е все тая и все едно нищо не се е случвало никога. Срам ме е че нищо не мога да направя повече. Обесърчен съм и от реакциата на политиците. Абсолютно безхаберие за всичко покрай тях. Абсолютна безчувственост към народните протести.  :-[ :-[ :-[ Не вярам и в изборите вече защото пак ще ни метнат и пак ще си правят каквото искат. Какво трябва да стане за да се променят не знам. Ако ду мите на Слави Трифонов които каза във филма за шоуто са верни има ли смисъл да се живее в държава в която понятия като патриотизъм не важат за управляващите ? И къде е истината в това което ни казват от екрана или в това което виждам наоколо. Вече и аз не знам. Не предполагах че някога ще имам чувството че съм остарял но сега го имам. друго не мога да кажа зашото и сега ми е тежко и не знам как да го преодолея.

6
Нищо ново може да не кажа но човешкия дух е толкова по слен колкото повече са предизвикателствата към него. Аз доскоро си мислех че съм силен но последните събития ми доказаха обратното  :(

7
Дъра-бъра / Re: АГРЕСИЯ
« -: декември 14, 2008, 03:10:08 pm »
Влезнах за да споделя личното си мнение и съпричасност към смъртта на Стоян. Не го познавах приживе но са били колеги с приятеката ми. Никога не съм виждал подобна мъка все едно беше убит брат и. Не ядеше, не говореше ако заспеше се събуждаше и хлипаше в несвяст. Уплаших се направо. какво празнуване? Какъв 8 декември ? Родителите и се обаждаха почти през час. така са и нашите. Всичките и колеги бяха така. какъв човек трябва да си за да не съчувстваш на семейството му. Видях и друго. Тотвална незаинтересованост и непукизъм.  :(Ние не заслужаваме да се наричаме хора. Пуснаха биячите все едно са гледали а не са пребили някого.  ??? Защо когато всички виждат че нещо не е морално се намират начини да се каже че е законно.  Вижте гърците как блокираха държавата за едно убийство. Ние не сме хора. Не мога да се примиря с начина по който се отнесоха медиите с смъртта на Стоян. Даже министъра дебиляса и все едно нищо не се е случило. Очаквах да се отмени някое събитие да се обяви траур за невинната жертва. Да се покажат лицата на биячите. Скриха ги. Колегите му не могат да повяарват че всички останали празнуваха все едно че нищо не е станало. Докога ще сме такива непукисти. Аз не го познавах но всяка вечер сънувам снимката му. Сълзите на приателката ми ми парят. :( Очи не и останаха.  :( Стана на сянка. Изтръпва като чуе накъде пиянски викове и се свира в мен като дете. Много съм афектиран от случващото се покрай мен и най вече от думите на някои че такива неща се случват. Мразя се че не мога да направа нищо но е така. Съзалявам че ви споделих това но поне се опитах да направя още хора съпричастни към това. Мир на праха му. Вечно ще го помним напук на непукстите.  :( 

8
Сексът / Re: Много се влюбвам :(
« -: ноември 04, 2008, 02:48:24 pm »
Здрасти Джиги !
Мисля че си в тотална грешка за много работи. За бройка се смята момиче което си зарязал а не което те е зарязало. Зарязания е бройка а бройкаджия е зарязващия ако така мога да го кажа.
Другото за което не си наясно е че си мислиш че те зарязат заради това че се влюбваш в тях. Не е така брато. И аз съм на 22 знам колко им трябва на студентките. Скъп джиесем, тежкарски очила и клипс с банкноти като най горните са столевки. Всеки ден го виждам това. даже мои познати си вадят на ксерокса столевки за загъване да шашкат мацетата да и м пускат по лесно. Ако са и от село и това е много. Трябва само от града да си и веднага си првят сметката за спестения наем и храната. Знам го. Не се заблуждавай че не те ебават заради чувства. може и да са курвета ама сметката могат да си правят. Според мен зарязват те защото не си струва.
А и другото което ми направи впечатление. Сидито не вдига ръце просто така. Има нещо което не мога да видя но предполагам че той е видел. Та смятай ! Премисли дали все пак не се оплакваш след като на две места пускаш един и същ текст. Защото и за похвала не е.  ???

9
За правописа ще си взема бележка.
Но не мога да те разбера зашо се хабиш ако тя няма да поеме  ???

Не се заяждам но ми е интерсно. 

10
Сиди !!
Два въпроса.
Аз влизам ли към тъпата младеж защото напоследък нямам време за други книги освен учебниците?
Мислиш ли че ще тя ще те разбере ?
Аз не мисля че ще и подейатсва. Тя е на 19 бе човек. Само от себе си се интересува. Аз поне тва виждам.  :-\

 

11
Преди няколко години баща ми се двоумеше дали да влезе в болница докато не го откараха с линейка. Ако това е което искаш добре. 

12
Зависимости / Re: Пари назаем
« -: октомври 27, 2008, 01:42:46 pm »
 :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ;D ;D ;D ;D ;D
Нямаше ме няколко дена и виж колко интересен станал форума. Много ми хареса за изцеряването и май ще трябва и аз д асе замисля дали са ми приятели защото сега ми се наложи да си събера парите и нищо. Също като твоя жокер събрах. Поставиха ме в много неудобно положение защото искам да поема разноските по колата. Ударих я в петък. Нищо страшно но вината е изцяло моя и бях решил д а поема всичко. Да ама частите и труда са към 250 лв а аз имам само 150. Баща ми няма да направи проблем но факта е че хора ми дължат доста повече от 100 лева а не мога да взема нито лев от тях Явно ще трябва да си намеря нови приятели защото не мога все аз да съм прекарания. Много благодаря за съвета. Няма да мога да се ползувам от сесиитя защото времето мие  много разкъсано от лекцииите и работата а не мога да се ангажирам и с час така че ще действам по друг начин. Да ми се сърдят ако щат  Свърши се с благотворителността.
Пак благодаря на всички които ми дадоха съвети.  :)

13
Направо ме уплашихте.  :-\ Без никакъв майтап !  :(

14
Зависимости / Re: Пари назаем
« -: октомври 17, 2008, 03:53:14 pm »
Не взимам заеми. Мъча се да се оправям сам макар че не е лесно защото уча и работа на пловин ден. баща ми ми дава понякога пари но не иска и да чуе за връщане. Наистина ме е страх че ако започна да отказвам ще остана без приятели. За мен приятелството е по-ценно от парите но вече няколко пъти изпадам в положението на Ани и все си поставям за цел да спра със заемите но за сега не става. Нахъсвам се че другия път няма че е за последно но за сега нямам успех.
Сиди - сори много ! Не съм предполагал че е това. За пореден път сменям мнението си за тебе. Как го правиш ? Знам че съм балък но трябва ли да се оженя за да се променя ? Съвет ли е това ?
Не мислех че ще намеря отзвук на моя проблем, но имам намерение да го реша. Ако мога сам ако не мога ще видя какво ще правя. пари се изкарват.. приятели не се намират лесно.  :-[

15
Зависимости / Пари назаем
« -: октомври 15, 2008, 03:40:20 pm »
Тъй като някои хора играят обидени  ::) реших да пусна тема  8)
Имам следния проблем. Доста колеги ми искат пари назаем. Не големи суми 10 20 лв рядко повече. Аз не съм стиснат и давам ако имам. После обаче не мога да си ги взема. Питам ги след месец да кажем и започват да се оплакват. Влизам им в положение и пак отлагам заема. Даже някои са вземали по 2 3 заема и все същото. Аз влизам в положение а те все са зле. ходят по кафета ползват такси виждал съм ги и по дискотеки и като питам чак се сърдят че не им вярвам че ще ми се издължат. Не съм циция но не мога да съм все прекаран. Има ли начин да се променя или накакъв начин за отказ. Те ме знаят че работя и че съм жалостив и се възползуват. Как да се справя ?  ???Страници: [1] 2 3