e-therapy.bg

Форуми => Любов и интимно партньорство => Темата е започната от: zorni4ka в юли 01, 2010, 11:44:26 am

Титла: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 01, 2010, 11:44:26 am
Здравейте ,
моята история е много дълга имахме 15 години връзка, беше любов от пръв поглед, силна любов,минали сме през много трудности.Преди 2 години той за първи път си тръгна и след 2 месеца ме потърси отново и се събрахме, после всичко беше много хубаво, но преди месец и половина отново ме заряза на пръв поглед за дреболия, аз исаках да сме повече време заедно а той имаше трудности в работата и беше много зает. Един ден го чаках да дойде след нощна смяна в къщи той се обади че има още ангажименти аз не издържах и се скарахме , на всичкото отгоре си поисках и пари които му бях дала в труден момент на заем и тогава той каза край приключихме. От тогава не иска нито да ме вижда нито да ме чува и това вече месец и половина Аз го обичам страшно много и ми е много трудно......А предишния ден преди да стане скандала и да се разделим той ми каза обичам те и то толкова нежно и сладко..........това не ми дава мира......не ми се иска 15 години да са приключили просто така но той е непреклонен и не се обажда......
След месец в една разпечатка на фактурата на телефона му видях че 10 дни след нашето скарване той започва продължителни разговори и смс-и с един телефонен номер и разбрах че номерът е на жена.......Мислите ли че има някаква надежда все още за мен....за това че има някакви чувства към мен или всичко е забравено и се е влюбил в друга?
Забравих да кажа че през последната година правехме планове за сватба и опити за дете................
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: etherapy в юли 01, 2010, 02:39:41 pm
Здравейте!
Благодарим ви за гласуваното доветие към сайта. 15 години могат да се окажат дълъг период от живота ни, защото на база връзка за толкова години се формират навици, нагласи, стереотипи, отношение към самите нас, среда, в която се движим, личностното ни развитие. Съответно промяната, която би настъпила след раздяла влияе на всички нива и изключително силно на планирането на бъдещето.
Можете да използвате безплантата си сесия тук, за да поговорите детайлно с психолог и да направите стъпки към справянето с емоционалната тежест и самия проблем.
Разчитайте на нашата подкрепа!
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 01, 2010, 03:57:45 pm
Благодаря Ви за отговора!
Бихте ли ми казали как да се свържа за безплатната сесия?
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: etherapy в юли 01, 2010, 04:04:45 pm
За да запазите безплатната си сесия, първо  е необходимо да си направите нова регистрация в самия сайт ( различна от тази във форума). След като влезете в личната си страница, има опция "график", където от падащото меню можете да запазите свободен час. За безплатни сесии това може да стане само при четни дати в часовете 10, 16 и 20ч. Успех!
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: CDman в юли 01, 2010, 04:32:19 pm
Чакай сега да видя дали съм разбрал:

15 годишна връзка  (тийнейджърска любов предполагам), и след 15 години връзка ??? му даваш пари назаем  които после си искаш  ??? , вдигаш му скандали, че бил закъснял от нощна смяна  ??? , следиш му телефона и му проверяваш контактите т.е. месиш му се в личния живот ??? ???

Тази 'връзка' отдавна е приключила  :-\ нищо че сте правили планове (или там каквото е) ::)
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: VILLI в юли 01, 2010, 04:51:50 pm
И аз се учудих на този заем. Другото е обяснимо за семейния живот. Скандали, проверки... Ама заем, че и да си го искаш  :o
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 01, 2010, 04:54:09 pm
Благодаря все пак за написаното!Ами не беше тинейджърска любов сега съм на 36......и това с разговорите и фактурата която видях е след раздялата 1 месец след това преди никога не съм се интересувала от това с кой говори.......
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: CDman в юли 01, 2010, 04:56:12 pm
и фактурата която видях е след раздялата 1 месец след това

Още по-зле ! След като сте се разделили - какво те интересеува с кого говори  ??? Сега си давам сметка че за 11 години брак никога не ми е идвало на ум да следя телефона на жена ми, а фактурите си идват всеки месец  :o
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: kometa в юли 01, 2010, 05:29:26 pm
Аз пък не разбрах за тези 15 години имали ли сте съвместен живот - в едно жилище, в едно легло. Или само сте се гаджосвали отвреме на време. Защото има голяма разлика между двете - едно е да дадеш заем на човек, когото виждаш от време на време, друго е на този , с когото делиш дните и нощите - е, тогава вече наистина е странно ??? ??? ??? Това важи и за скандалите, проверките..............поне по това, което чета мисля, че връзката ви е била без  съжителство.
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 01, 2010, 10:49:35 pm
Ами бяхме по-скоро гаджета колкото и да е странно, спяхме в едно легло но само когато не беше през ноща на работа......така че доста от времето бях сама......за мен винаги нямаше време а може би по-скоро желание...........
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: diplodon в юли 02, 2010, 01:15:06 am
Извинявай че ще прозвуча грубо, но от така представената от теб картина, аз виждам мъж който 15 години е имал нещо сигурно за чукане без да е имал намерение за нещо по-сериозно. И когато ти си заговорила за това, на него му е станало ясно че е време да си обира чукалата. Чудя се ти 15 години къде си бляла!? ???
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 02, 2010, 08:52:53 am
Знам че звучи нелогично но ние наистина имахме силна връзка и се обичахме......не ни свързваше само секс.Вярно е че малко късно започнахме да правим планове за семеен живот и дете, но и той го искаше....просто е толкова тежко и празно без него.....дали някога би се сетил за мен?Как човек казва обичам те в един ден и на другия не те обичам?
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: CDman в юли 02, 2010, 10:15:54 am
Знам че звучи нелогично но ние наистина имахме силна връзка и се обичахме......

Даже много нелогично звучи  ??? срещнали се , влюбили се  и така - 15 години (и защо говориш от името и на двамата ??? ) не че не стават такива неща но за по-кратко време  :o

Вярно е че малко късно започнахме да правим планове за семеен живот и дете, но и той го искаше....

Малко късно ??? гаджета да сте година, две , айде три но ако си била на 21 години на третата година вече би трябвало да ти светне, че този човек няма намерение да се обвързва с теб ??? и пак казваш - той го искаше ??? (пак говориш от негово име) ако го е искал да го е направил ???

просто е толкова тежко и празно без него.....

Нормално - предполагам си прекъснала всички други контакти за да си само негова ??? никакви приятелки, приятели (ей сега ще се направи връзка с предишната ми тема - само гледай) е това пък вече не знам как да го нарека ???

дали някога би се сетил за мен?

Сигурно, но да те потърси - не вярвам  ::)


Как човек казва обичам те в един ден и на другия не те обичам?


Така както и ти си разлюбвала някое старо гадже на времето - събуждаш се един ден и разбираш че вече ти е все едно за него  :-\ и въобще не ти пука какво иска или изпитва той  ::)
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 02, 2010, 10:26:01 am
Може би пропуснах да кажа той се беше малко инертен нерешителен и трудно предприемаше нещо каквото и да е......ок аз го обичах и още го обичам може би затова и толкова дълго време изчаквах и се надявах.........знам че е било грешка но когато човек има чувства не слага край ей така с лека ръка......никога не ми се е случвало да разлюбя някой за една нощ затова и не разбирам как става това особено ако си бил 15 години всеки ден с някой преживял си тежки но и безкрайно хубави неща, изградил си близост и доверие с един човек......
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: VILLI в юли 02, 2010, 10:32:45 am
Каква близост, какво доверие, Зорничка?
Знам, че отстрани е лесно да ти кажем забрави го, но това наистина не е бил подходящия за теб човек.
Защо си била заблудена цели 13-14 години?
Погледни ситуацията ви отстрани, обективно. Изводите, които ще си направиш ще ти помогнат.
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 02, 2010, 10:41:24 am
Не мога честно не става.......чувствам се все едно някаква част от мен я няма.....възможно ли е на него въобще да не му пука?
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 02, 2010, 10:43:31 am
Не мога наистина не мога.....все едно са откъснали някаква част от мен и я няма......Възможно ли е на него изобщо да не му пука......?
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: Gita в юли 02, 2010, 12:17:36 pm
Здравей Зорничка (с хубаво име :))

И аз от страни не виждам ситуацията в розово и с Амурчета. Изстудяващите факти според мене са следните:
Независимо от това, колко решителен или не е твоят човек, описаното от тебе не звучи нормално. 15 години без да съградите нещо е прекалено много време! 15 години от най-важните - едно е да си на 21, друго е да си на 36!  ...И какво правихте досега? Просто се обичахте? Баща ми казваше, че любовта не била хората да се гледат в очите, а да гледат заедно в една посока... Не сте ли имали желание да постигнете нещо двамата?

Момента със заема и на мене ми направи много силно впечатление. Предполагам, че си отгледана като само дете и нямаш братя и сестри... Във всеки случай понеже забелязах че обичаш да са директни с тебе, ще ти споделя нещо, което може би няма да ти е много приятно (предварително се извинявам, ако не е било уместно): За мене специално това със заема би било достъа силна причина да разлюбя някого и то "от днес за утре". Да, може би не бих си тръгнала веднага, но би се "счупило" много... Някак прекалено много стават изискванията - "Обръшай ми постоянно внимание" (без да си готова ти да се поставиш в неговото положение - изморен ли е, работи ли...), "Върни ми парите" (пак без да се поставиш в неговото положение)... - на мене ми звучи, сякаш ти не го обичаш...  :-\

Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: kometa в юли 02, 2010, 01:05:29 pm
Възможно ли е на него изобщо да не му пука......?
Да, колкото и кофти да звучи - възможно е!!!! Доста от фактите, които си написала до сега, го показват.
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: CDman в юли 02, 2010, 01:20:24 pm
......никога не ми се е случвало да разлюбя някой за една нощ

Разлюбването и при него  не е станало за една нощ, а според мен онзи заем е бил просто повода, но не и причината да те напусне.

Липсва ми нещо в цялата история , но не мога да кажа точно какво  ??? (никога не съм  ползувал толкова емотикони от този тип  ??? )
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 02, 2010, 01:24:54 pm
имате право но нека да обясня......бяхме ходили  за няколко дни на планина и понеже тогава той нямаше пари аз платих всичко като се разбрахме после той да ми даде някаква част от парите........това всъщност имах предвид под заем......все пак той знае че и аз не взимам много пари.......Просто сгреших но все си мисля че ако обичаш някого и държиш на него дори и да му се разсърдиш ще е за седмица две но ще ти мине особено ако другия човек се извини и покаже че искрено съжалява.......а не да тръгнеш веднага да си намираш друга жена?
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: VILLI в юли 02, 2010, 01:37:22 pm
Егати "заема"!?!
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: VILLI в юли 02, 2010, 01:41:41 pm
Я, да те успокоя малко. Преди време и мен така ме зарязаха след 4 годишна много сериозна връзка. И аз така....рев, плач, мъка... Дори исках да се самоубивам.... Това става през май, през септември той много ме обича отново и предлага женитба. Но през декември се случва така, че аз го зарязах заради друг. Така, че.....
Шарен е живота.... :)
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 02, 2010, 02:09:00 pm
еееееееееееехххххх ако можеше и с мен да се случи така....................даваш ми надежда....благодаря ти:))))))
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: lady в юли 02, 2010, 03:44:42 pm

Този "заем" май на всички ни бръкна в окото.  :P Когато си поискала приятелят ти да ти върне парите, на мен ми прозвуча като: "Давай да си оправяме сметките и който откъдето е."  ::)
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 02, 2010, 04:22:20 pm
да разбрах но не обясних както трябва и не си мислете че аз не давах всичко за тази връзка.....включително финансово с всичко което мога.......
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: kometa в юли 02, 2010, 04:30:51 pm
Да , разбира се - ти си давала всичко. Въпроса е човека насреща как е разбирал това "всичко".
 Солидарна съм с Диплодон : аз виждам мъж който 15 години е имал нещо сигурно за чукане без да е имал намерение за нещо по-сериозно. И когато ти си заговорила за това, на него му е станало ясно че е време да си обира чукалата.
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 02, 2010, 04:57:50 pm
НЕ не мисля че е така.......миналата година когато баща му почина той самия каза искам да се оженим и да заживеем зааедно........
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: hektor в юли 02, 2010, 11:21:49 pm
Никога не е късно да разбереш, че някой друг обича по различен от познатия ти на теб начин ;)
Зорница, сигурно влизаш тук по-скоро за да намериш лек за болката, отколкото да намериш начин да си върнеш любовта и мъжа към когото все още изпитваш чувства. Но понякога от болката не може да се избяга, не може да се забрави, не може да се притъпи, но може да я преодолееш с осъзнаване. Странно е защо казваме "Обичам те!" след като отсрещния човек може да усети това много по-силно и без да му го казваме. Някак по естествено е някой да каже - "Усещам се обичан." отколкото да го убеждават, че го обичат с думи. Между истината и пожелателните неща има разминаване. Понякога колкото и да се опитваме да вложим чувства в думите, които казваме няма как да заличим това разминаване, ако действията след това красноречиво го показват.
Недей се върти около дилемата може ли някой с който 15 години сте имали връзка да ти каже нежно и прочувствено, че те обича и на следващия ден да изчезне от живота ти.
И аз, както и другите досега мисля, че сигурно като се поразсее лепкавата мъгла на тъгата ще видиш трезво, че е имало куп други сигнали, и то много по-рано, че това ще се случи.
Помисли така... някъде там пред теб в бъдещето стои друга голяма любов... Колко дълго ще агонизираш в мрежите на тази около която вероятно имаш много заблуди. Още 15 години? Ще позволиш ли на това да ти остави болезнена рана или ще направиш така, че раната да заздравее и от време на време само погледа ти падайки на едва доловимия вече белег ще си спомняш за преживяното и ще знаеш какво имаш сега и какво получаваш сега.
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 03, 2010, 12:26:20 am
Колко хубаво е написано......но аз съм тук с надеждата да си върна човека който обичам......
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: diplodon в юли 03, 2010, 06:38:43 pm
.....но аз съм тук с надеждата да си върна човека който обичам......
ако беше на 16, а не на 36, щях да разбера наивността ти. Сега обаче не я разбирам :-X
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 03, 2010, 06:57:26 pm
Не е от наивност просто го обичам......това е..............
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: CDman в юли 05, 2010, 09:36:50 am
Егати "заема"!?!

Нищо ново ! Имах един съквартирант на който заех малко пари. Минава време - аз си направих устата да ги поискам, а той ми каза ‘ Нищо не ти дължа - помниш ли че еди кога си те черпих ..” :o

еееееееееееехххххх ако можеше и с мен да се случи така....................даваш ми надежда....благодаря ти:))))))

Айдеее - отидоха още 15 години ;)  :D

Не е от наивност просто го обичам......това е..............

Май наистина ще отидат още годинки в чакане и надежди. :o :o

Уважаема Зорничка - има една мъдрост “ Не трябва да изпиеш цялото море за да разбереш че е солено” Ти обаче си мноооого упорита и май ще го изпиеш.  :-\ Така поне мисля аз  ::) 
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 05, 2010, 09:49:27 am
Наистина ли мислите че той не е имал никакви чувства към мен? :-\Тогава кажете ми с какви очи той е подхранвал надеждите и мечтите ми казвал ми е че ме обича, грижил се е за мен........?
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: CDman в юли 05, 2010, 10:28:54 am
Тогава кажете ми с какви очи той е подхранвал надеждите и мечтите ми казвал ми е че ме обича, грижил се е за мен........?

Mного добър въпрос !! Защо не го попиташ него ??  ???
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 05, 2010, 10:35:57 am
Добре кажете ми ако човек наистина е абсолютно безчувстван вече към жената с която е бил 15 години има  нова любов защо не иска дори да ме види за 5 минути най-малкота защото имаме доста общи неща за които да се разберем какво ще правим?
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: CDman в юли 05, 2010, 10:59:36 am
Отговора ти е във въпроса, който ми(ни) задаваш - просто го прочети обратно  т.е. отзад напред :-\

Зорничка - в момента си много объркана и всичко, което ти казваме го пречупваш през призмата на чувствата, което само те обърква повече. Нека да минат 2-3 дни , може и седмица и тогава да говорим - сега просто си пишем и файда никаква.  ::)

Ако те разтоварва - ОК , но ако не - не виждам смисъл да повтаряме едно и също  ::)
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 05, 2010, 11:04:45 am
Минаха вече два месеца......имаме общи неща за които трабва да се разберем какво ще правим.......затова попитах ако няма чувства от какво се страхува та не иска дори да поговори 5 или 10 минути?
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: lady в юли 05, 2010, 12:19:49 pm
ако няма чувства от какво се страхува та не иска дори да поговори 5 или 10 минути?

Може би очаква, че ще правиш драми, че ще го молиш да се върне...  ::)
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: VILLI в юли 05, 2010, 01:20:42 pm
наистина, болката ти е голяма и всичко е през твоята призма единствено, и тъпчем на едно място. нека мине малко време.
а той като неще, неще. насила няма как да го хванеш. просто остави да мине време.
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 05, 2010, 01:38:42 pm
Преди 2 години когато пак направи същото и се бяхме видели през времето през което бяхме разделени той видя че аз нищо не го молих......само да добавя нещо преди две седмици му звъннах защото имех две книги от библиотека в него а всякакви срокове бяха минали вече той не вдигна,  после му написах смс и го помолих най-учтиво да ми ги даде за да не се налага да плащам глоби и т.н......и той ми отговори че ще остави книгите и най-ненадейно за мен и парите за които бях ви казала на негов колега(само да кажа че аз въобще не повдигах въпрос за парите в този смс, писах му само за книгите) и включително и да ми оставел пари за таски тъй като работното място на колегата му беше далече и да мина да си ги взема на другия ден и така и стана. Аз естествено не взех пари за никакво такси и ги оставих,взех само колкото се бяхме разбирали пред че ще ми даде.......какво мислите за това?
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: diplodon в юли 05, 2010, 02:46:59 pm
В момента си му толкова досадна, че гледа да изпълни по най-бързия и безболезнен начин това което ти дължи, за да му се махнеш от главата и да няма за какво да му натякваш и да го занимаваш. Честно казано наистина разсъждаваш като 16, а не 36 годишна. То любов, любов, ама...стресни се малко, докога ще продължаваш да гълташ солената вода!? ???
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: Gita в юли 05, 2010, 07:11:01 pm
:) Когато двама души се разделят, особено в по-млада възраст, често наблюдаваме "феномена на забравените вещи" ;) - Т.e. той или тя - в зависимост от това, кой има нужда от разясняване на отношенията, изведнъж се сеща, че половинката (е, бившата, но за това не се говори така лесно) си е забравила пуловера (примерно, преди две зими по Коледа)... Започва се едно връщане на дрешки, гащи, книжки...  Търсим си поводи за срещи с партньора - я защото ни липсва ужасно, я защото се надяваме да му повлияем да промени решението си...

Предполага се, че и твоят човек е наясно с този феномен ;)... А изглежда решението му за раздяла е доста твърдо. Затова колкото по-бързо го приемеш, толкова по-лесно ще ти е... Казваш, че преди две години е имало подобна ситуация. Това не те ли замисля?? Явно колебания е имало и преди!... Дори и да опитате отново, ще е полу-история, каквато е била от доста време насам...   :-\

..и той ми отговори че ще остави книгите и най-ненадейно за мен и парите за които бях ви казала на негов колега(само да кажа че аз въобще не повдигах въпрос за парите в този смс, писах му само за книгите) и включително и да ми оставел пари за таски тъй като работното място на колегата му беше далече и да мина да си ги взема на другия ден и така и стана. Аз естествено не взех пари за никакво такси и ги оставих,взех само колкото се бяхме разбирали пред че ще ми даде.......какво мислите за това?
След като не си повдигала въпрос за парите, тогава защо си ги взела? Изглежда си преценила: "за такси - не, 'заемче' - да..."...  И явно твоят човек, познавайки те, е бил наясно с тази ситуация... Той дори ти е предложил пари за такси, за да са чисти всички сметки и да не се окаже утре, че има проблеми за доизглаждане...  Прави ми впечатление, че след 15-годишна връзка парите заемат много централно място... Или действително са важни или твоят човек наистина е бил много засегнат от случката... Но е факт, че и ти питаш за мнение точно за тази реакция...

Да вземеш парите на мене лично не ми се връзва и със следното:
...но все си мисля че ако обичаш някого и държиш на него дори и да му се разсърдиш ще е за седмица две но ще ти мине особено ако другия човек се извини и покаже че искрено съжалява...
В карайна сметка разбрахте ли се да ти връща нещо или се разбрахте, че искрено съжаляваш?  ::)

Иначе ако зададеш в търсачката на форума думата "раздяла", може да попаднеш на интересни за тебе четива. Ето няколко примера:
http://e-therapy.bg/smforum/index.php?topic=1304.0 (съветът на Емпрес е много интересен!)
http://e-therapy.bg/smforum/index.php?topic=46.0

Хубав ден!
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 05, 2010, 07:20:57 pm
Благодаря за хубавите и смислени отговори! Има и още доста неща които не можах да споделя............но ако на някой му е интересно ще ги напиша :)
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: diplodon в юли 05, 2010, 11:21:19 pm
Твоя беше честта на напишеш пост 6000. Давай да видим с какво още ще ни 'изненадаш' ;)
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 05, 2010, 11:51:58 pm
Ами исках да кажа че първото такова зарязване той направи с мен 1 година след като се запознахме, не ми се вярва тогава да не ме е обичал ако сега може вече да не ме.Тогава той пак имаше  проблеми, скарахме се и той пак ичезна 20 дни нито звук нито нищо.....после се срещнахме една вечер случайно на улицата и на другия ден отново бяхме щастливи заедно и така цели 13 години.......мислите ли че някой по навик и защото му у удобно с някой ще издържи толкова време?
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: lady в юли 06, 2010, 09:06:08 am
...какво мислите за това?

Мисля, че не иска да ти е задължен по никакъв начин. Въпросът с парите за заема много го е засегнал. Нормално. В момент, когато се руши връзката ви, ти мислиш за парите, които ти дължи. Ако можеш, погледни през неговите очи.
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: CDman в юли 06, 2010, 09:26:23 am
.....после се срещнахме една вечер случайно на улицата и на другия ден отново бяхме щастливи заедно и така цели 13 години.......

(http://s19.rimg.info/4cfe6ef1d9d8d2e4d25e18777c0c4d6b.gif) (http://smiles.33b.ru/smile.165277.html)

Не знам вече с коя ръка да се прекръстя ..  :-X
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 06, 2010, 10:00:02 am
Хайде каже нещо CDman?????Не се прекръствай само ;)
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: CDman в юли 06, 2010, 01:28:10 pm
Какво да кажа  :D

Трябва ти едно ново гадже, да се затворите в един апартамент в петък вечер с храна за 2-3 дни и много бързо ще забравиш за всички книги, пари и други глупости.  :D

Макар че знам горе долу какво ще напишеш:

Ооооххх не могаааа да го забравяяяяяяя ощееее еее  еее обичам гооооооо ооо оооо искам само негоооооооооо  не ща друууууг (или нещо подобно)  :D
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: Gita в юли 06, 2010, 01:39:26 pm
Хайде каже нещо CDman?????Не се прекръствай само ;)
Зорничка, предполагам че става въпрос за това, че ако някой държи на тебе, едва ли ще разчита на случайна среща, за да възобнови отношенията си с тебе...

.......мислите ли че някой по навик и защото му у удобно с някой ще издържи толкова време?
Напълно! Аз съм убедена че има  хора, които изкарват и повече годинки заедно точно, "защото им е удобно с някого" или "по навик"

първото такова зарязване той направи с мен 1 година след като се запознахме, не ми се вярва тогава да не ме е обичал ако сега може вече да не ме.
И защо не ти се вярва? Нима има някаква закономерност по години и продължителността на една връзка е фактор, определящ съществуващите чувства?... 8)  Е да, но според твоите думи годиншна връзка е гаранция, че хората се обичат, а от друга страна ако са "издържали" 15 години, това също е доказателство за любов...   Изобщо, за тебе всичко и всяка ситуация е основание да мислиш, че той те обича...

Още нещо... По отношение на предишната ви подобна ситуация... В крайна сметка не разбрах, кога точно се е случило това?
Ти днес пишеш, че:
...първото такова зарязване той направи с мен 1 година след като се запознахме...
А вчера писа, че:
Преди 2 години когато пак направи същото и се бяхме видели през времето през което бяхме разделени той видя че аз нищо не го молих....
Кое е вярно? Или е имало повече от две раздели?

Ти много често повтаряш: "обича, обича, обича" - Изтъкваш го като обяснение за почти всичко: (1) не си наивна, искаш да си го върнеш защото го обичаш, (2) той е бил с тебе толкова години защото те е обичал,... (3) разделил се е с тебе, но вероятно продължава да те обича...  Какво според тебе означава да обичаш някого? И може ли това да е аргумент за всичко? Все пак си на 36...

Ако си избиеш от главата това, колко те е обичал, може и да ти е по-лесно... Ако искаш, опитай да дадеш конкретни примери за любовта на Господина - но не какво ти е говорил и колко звезди сте преброили, а истински ситуации...

П.П. Нормално е да ти е криво от раздяла след 15-годишна връзка. Те от Терапията са ти писали, защо не е лесно:
15 години могат да се окажат дълъг период от живота ни, защото на база връзка за толкова години се формират навици, нагласи, стереотипи, отношение към самите нас, среда, в която се движим, личностното ни развитие. ...

Но поне се концентрирай в справянето с тази трудна ситуация, а не в това да идеализираш страхотната ви връзка...
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 06, 2010, 01:53:03 pm
Да уточня имаше раздяла една година след като се бяхме запознали и пред 2 години пак общо взето по един и същ начин.......а колкото до доказателствата за любов....не зная вие сте доста критични......не знам за вас кое е достатачно основание - май нищо друго освен женитба и деца?сещам се за дребни неща сигурно ще ви се стори смешно но ще го кажа............е добре всяка сутрин ставаше с мен независимо че не беше на работа или беше от доста по-късно за да направи кафе за двамата и ме изпращаше с асансьора до долу (имам фобия и не мога да пътувам сама с асансьор)макар че можех и пеша да слизам той винаги го правеше......преди година и половина бях в болница и той оставаше с мен през ноща за да не съм сама....имахме приказна Нова година 2010 бяхме в Гърция на брега на морето..
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: CDman в юли 06, 2010, 02:37:15 pm
............е добре всяка сутрин ставаше с мен независимо че не беше на работа или беше от доста по-късно за да направи кафе за двамата и ме изпращаше с асансьора до долу (имам фобия и не мога да пътувам сама с асансьор)макар че можех и пеша да слизам той винаги го правеше......преди година и половина бях в болница и той оставаше с мен през ноща за да не съм сама....имахме приказна Нова година 2010 бяхме в Гърция на брега на морето..

 ??? ??? ??? ???

Ама и така ли става ??? а аз тъпунгера - брак сключвам, семейство издържам, ремонти правя, деца гледам  :o :o :o лелеееее  ::) ::) ама за другия път ще знам  ;D
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: Gita в юли 06, 2010, 02:52:56 pm
Чудевсно е, че Човекът е ставал с тебе сутрин, изпращал те е... Но това говори за добро възпитание, може би за мек характер (в добрия смисъл на думата), но не и за любов. Разбирам защо си го харесвала,... но не мога да си обясня, след като сте толкова време заедно и сте били убедени в любовта си, защо тогава така сте забавили плановете си за семейство? То това нямаше да пречи на ставането сутрин и т.н... ;)

...а колкото до доказателствата за любов....не зная вие сте доста критични......не знам за вас кое е достатачно основание - май нищо друго освен женитба и деца?
На 36 е нормално човек да е създал семейство, да има деца... Аз самата съм с репродуктивни проблеми и съм изчела  доста специализирана литература, затова мога да ти кажа, че след 35 шанса да имаш биологично дете намалява изключително рязко...

Годините се изнизват - наистина ли не си се замисляла през цялото това време ?... Най-малкото твоите приятели и съученици би трябвало да са ти/ви напомняли за тези неща - предполагам, че повечето от тях са женени, а децата на някои дори са порастнали...  Никога ли не е ставала поне "грешка", която да ви замисли?...  Интересно ми е, какво казват родителите ти по повода? А неговите? Ти познаваш ли ги добре? Разбирам че ви е харесвало да се забавлявате, но ти си във форум за психология... - дори от психологическа гледна точка би трябвало на тази възраст в дилемата "генеративност версус стагнация" да се ориентираш към "генеративността" - т.е., да мислиш за семейство, деца, бъдеще... В противен случай оставаш без добра перспектива за бъдещето, а хедонистичните интереси могат да доведат до много проблеми в последствие... (Най-малкото на една друга възраст, когато щастието ти ще се определя от това, като се обърнеш назад към миналото да си доволна от живота си, може да не се чувстваш никак добре...)  Да не продължавам с теориятя...   ;)  8)

П.П. Друг въпрос:
Според тебе той защо си е тръгнал?

П.П.П.
Да добава само относно следното:
Аз съм убедена че има  хора, които изкарват и повече годинки заедно точно, "защото им е удобно с някого" или "по навик"
Ти нали не си милсиш, че в тези случаи  всичко е много грозно и хората не си говорят за любов... ;) ...
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 06, 2010, 03:12:41 pm
Е добре до преди 3 години не се замислях много за дете признавам си, а имах и здравословен пролбем заради който пиех лекарства без които не можех и които не бива да се пият от бременна жена.......но от близо година правехме опити за дете...как сме се надявали  :'(.......
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: diplodon в юли 06, 2010, 03:17:28 pm
Добре де, защо направо не му зададеш тия въпроси на него, ами ти е нужно да разсъждаваме ние тук вместо него!? Знаеш ли че и да го питаш защо е правил тези неща вероятно и той самият няма да може да си даде ясен отговор за самият него, а какво остава да каже на теб...
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: lady в юли 06, 2010, 03:21:05 pm
Добре де, защо направо не му зададеш тия въпроси на него, ами ти е нужно да разсъждаваме ние тук вместо него!?

Как да му ги зададе? С SMS ли?   ???Той не иска да я чуе, камо ли да отговаря на въпросите й. :-[

Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 06, 2010, 03:27:31 pm
Да права е lady.......................
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: diplodon в юли 06, 2010, 04:33:19 pm
Как да му ги зададе? С SMS ли?   ???Той не иска да я чуе, камо ли да отговаря на въпросите й. :-[
Риторичен въпрос ;)

В такива ситуации съм питал и себе си, защо търся отговори на въпроси, които няма да ми помогнат с нищо, а по-скоро могат още повече да ме наранят!?
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 06, 2010, 04:42:11 pm
Благодаря Ви че така активно участвате в разговора за моята тъжна история!Само един въпрос към всички....виждате ли нещо оптимистично, нещичко каквото и да е......... само не казвайте -това че сте се разделили;)?
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: Gita в юли 06, 2010, 05:56:54 pm
Може и да размисли... - знае ли човек?... (Като се има в предвид, че не ви е за първи път... ;)) Но това само той може да каже... Засега обаче изгледите не са добри... Но ако пак се съберете, със сигурност е необходимо преосмисляне на поведението и на отношенията... Ясно е, че не можете да продължавате както досега...

Ти на доста въпроси не отговори, вкючително и на този:
П.П. Друг въпрос:
Според тебе той защо си е тръгнал?
...
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 06, 2010, 07:35:39 pm
I love Gita :)........Ами сега ще отговоря може би си тръгна защото......предишните дни преди да се скараме аз мърморех че все няма време за мен, че не ми обръща внимание , че може би иска друга а не мен(да и това казах :-[) и вече във въпросната сутрин това което отключи всичко беше въпроса за парите........а не това че имаше ангажименти и че аз се ядосах........
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: diplodon в юли 07, 2010, 12:49:55 am
Честно ти не може да си на 36 ???
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 07, 2010, 08:47:23 am
Е добре може би си тръгна защото не е бил искрен с мен и вече не е имал чувства към мен :'(
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: CDman в юли 07, 2010, 12:33:02 pm
Само един въпрос към всички....виждате ли нещо оптимистично, нещичко каквото и да е......... само не казвайте -това че сте се разделили;)?

Наистина ли не виждаш нищо оптимистично ... че си жива, здрава това нищо ли не значи  ???

Честно ти не може да си на 36

Може Дипло - може. Ако е 'спряла' (или заспала) за 15 години - може  :-\

Е добре може би си тръгна защото не е бил искрен с мен и вече не е имал чувства към мен

Има ли значение - тръгнал си е  ??? айде сега и малко за себе си помисли - а  :-\ стига за него вече  :(
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 07, 2010, 01:25:45 pm
Аз просто отговорих на въпроса на Gita........
Искам да попитам и най -вече СиДимен, само на 15 години ли човек може да обича с цялото си сърце и въпреки всичко, а на 36 вече трябва само сметки да прави??????
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: empress в юли 07, 2010, 06:41:46 pm
само на 15 години ли човек може да обича с цялото си сърце и въпреки всичко...

Да! Само на 15 години човек може да си позволи безперспективни връзки.

Защото:
1) има време да поправи грешката,
2) няма опит, на базата на който да направи подходящ избор и
3) самият той още не знае какво иска.

При теб на 36 г. кое от тези условия е налице - много време ли имаш, опит ли нямаш или не знаеш какво искаш, та настояваш за правото си да обичаш като 15-годишна?  ???

а на 36 вече трябва само сметки да прави??????

Да! Макар че по нашия край на това "сметкаджийство" му казваме "опит", "здрав разум", "смело изправяне срещу фактите", "чувство за самосъхранение" (да избегнеш болката и разочарованието) и "грижа за потомството" (търсим читав татко, дявол да го вземе!). (Утре тате като си хване пак бохчата и офейка, какво ще обясняваш на чедото ви?! "Мама, миличко, беше наивна и макар че тате честичко е зарязвал мама, тя всеки път му вярваше, че това няма да се почетвърти, попети и пошести."  ??? ??? ???)
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 07, 2010, 08:57:58 pm
Ако мъжът не обича и си е намерил друга ще си тръгне независимо дали има дете или не......не мисля че детето трябва да служи за това.................
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: empress в юли 07, 2010, 10:54:36 pm
не мисля че детето трябва да служи за това.................

Не мисля, че се разбрахме.
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 07, 2010, 11:05:09 pm
А сега въпрос към мъжете(а може и към жените)....кажете кое е това нещо от което най-често Ви писва в дългите връзки или бракове?
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: Gita в юли 08, 2010, 01:25:34 pm
А сега въпрос към мъжете(а може и към жените)....кажете кое е това нещо от което най-често Ви писва в дългите връзки или бракове?
Аз всъщност предположих, че ще зададеш точно такъв въпрос и затова те попитах, според тебе Той защо си е тръгнал...  ;) - Отговорът е някъде там под носа ти, но ти не искаш да го видиш... Предпочиташ да е нещо по-мистериозно и да не е свързано със следното:
аз мърморех че все няма време за мен, че не ми обръща внимание , че може би иска друга а не мен (да и това казах :-[) и вече във въпросната сутрин това което отключи всичко беше въпроса за парите...

Не можеш да поставяш всички връзки под един знаменател, задавайки въпроса, какво им липсва на мъжете... Най-малкото, хората са различни и съответно слабостите им са различни, по различен начин решават конфликти, имат различни цели, идеи, представи за живот, различен опит...
В общи линии жените търсят сигурност и внимание, а мъжете бягат (доколкото им е възможно ;)) от мърмораните... Нито жените, нито мъжете се радват на егоистични прояви...  Но това е само в много общи линии... ;)
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 08, 2010, 01:35:59 pm
Благодаря ти Gita :)
Никой ли от Вас никога не прави грешки в любовта????Интересно ми е Вие заради какво прекратявате връзка?
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: Gita в юли 08, 2010, 01:55:41 pm
Разбира се, че всеки прави грешки...  :)

... (който прочел, прочел ;))

Между другото, не мога да не се въздържа от коментар по повод на следния твой пост:
"Ако мъжът не обича и си е намерил друга ще си тръгне независимо дали има дете или не......не мисля че детето трябва да служи за това................."

Емпрес ти беше написала нещо съвсем простичко:
"...по нашия край на това "сметкаджийство" му казваме "опит", [...] и "грижа за потомството" (търсим читав татко, дявол да го вземе!). (Утре тате като си хване пак бохчата и офейка, какво ще обясняваш на чедото ви?!)..."

Не сте се разбрали и има разминаване заради различната перспектива на възприятие... Емпрес е писала от гледна точка "грижа за потомството", а ти си я чела от гледна точка на "грижа за себе си"...
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: CDman в юли 09, 2010, 10:45:07 am
Искам да попитам и най -вече СиДимен, само на 15 години ли човек може да обича с цялото си сърце и въпреки всичко, а на 36 вече трябва само сметки да прави??????

Много мислих какво да ти кажа. От вчера (че и днес) в главата ми се въртят всякакви възможни отговори, но в края на краищата ще се огранича с няколко думи:

Живота си е твой - както искаш така си го живей.  :) Може пък всички тук да сме в грешка - кой знае  ::)

Успех с влюбването  :)
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 09, 2010, 11:07:27 am
Благодаря ти СиДимен :)
Интересно ми беше все пак поне едно мъжко мнение за това какво може да ви накара да прекратите връзката си с една жена ?
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: Gita в юли 09, 2010, 12:15:45 pm
Искам да попитам и най -вече СиДимен, само на 15 години ли човек може да обича с цялото си сърце и въпреки всичко, а на 36 вече трябва само сметки да прави??????

Много мислих какво да ти кажа. От вчера (че и днес) в главата ми се въртят всякакви възможни отговори, но в края на краищата ще се огранича с няколко думи:

Живота си е твой - както искаш така си го живей.  :) Може пък всички тук да сме в грешка - кой знае  ::) 

Ще си призная, че и аз си мислих подобни неща...  8) Мислех си - може пък Зорничка да е израстнала като само дете, получавайки грижата и сигурността от родителите си, след това е започнала връзка с нейния човек и отново е била "предпазвана"... и така  не се е научила на онова "сметкаджийство" или както там искаме да го наречем... :)

Пък и да не е била самО дете... Някои хора просто не са толкова прагматични. Например, сестра ми от малка преценяваше най-напред, кое гадже ще се грижи за семейството си след време,... а аз не бях такава... ;) ...

Зорничка, относно вашия случай... Пак си мислех за следното:
Аз естествено не взех пари за никакво такси и ги оставих,взех само колкото се бяхме разбирали пред че ще ми даде.......какво мислите за това?

Може би е било грешка, че си взела парите. Така само си затвърдила конфликтната ситуация, за която си се извинявала и може да си оставила впечатлението на "непоправима"... Пиша ти мнението си не за да те отчайвам, а само за да ти дам идеи за евентуални действия...

И аз ти пожелавам много успех, който и път да поемеш! :)
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: CDman в юли 09, 2010, 12:48:52 pm
Интересно ми беше все пак поне едно мъжко мнение за това какво може да ви накара да прекратите връзката си с една жена ?

Непрестанното задаване на едни и същи въпроси  ;D
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: empress в юли 09, 2010, 01:03:27 pm
Според мен излишно много внимание отделихме на този заем и развитието на нещата след това. Номерът с куклата и парцалките си е примитивен реваншистки ритуал при раздяла и не е показателен за нищо. Дори дете, ако го захапят, интуитивно се обръща и на свой ред хапе.

 - Един възрастен арабин сваляше моя приятелка и й купи слънчеви очила на Версаче. Тя му каза, че няма да спи с него, и той ритуално премаза очилата с предна дясна гума на колата си.
 - Друга приятелка зарязва гаджето си след една година връзка. Мацката е турбо бизнес дама и не приема подаръци от мъже. Оставила го да й купи единствено една сокоизстисквачка. И после в абсолютен потрес ми разказва: "Егати мъжете бе, Empress * ( ;) ), когато му казах, че не желая да се виждаме повече, първите му думи бяха: "В такъв случай какво се разбираме за изстисквачката - ще ми я върнеш ли, или ще ми я платиш?"
 - Да не забравяме и емблематичната Виолета Здравкова и паментото й изречение относно бившите й богати гаджета: "Четири пъти ме оставят по едни бикини."

Така е - когато човек те зарязва и ти отнема мечтите, идентичността на обвързан човек, спокойствието, сигурността и т.н., на теб съвсем спонтанно ти идва да го накажеш за дързостта и също да му отнемеш нещо ценно.

При семействата е лесно - там се делят деца, газови котлони, коли, сервизи от сватбата и семейни приятели. Всеки губи нещо, всеки го боли и го е яд. Зарязаният постига възмездие. Пролята е имуществена кръв.

А когато за 15 г. заедно не сте съградили нищо от тухли, ламарина или общи гени, какво да си поискаш обратно, за да накажеш беглеца?! Как да му направиш гадно? Един заем си дал - искаш си го. В безсилието си човек не прави сметка колко ниско пада.
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 09, 2010, 01:13:45 pm
Хора вие на какви се правите...та ме обвинявате непрекъснато за материалистка???????Наистина не ме познавете и се хващате само за това.........а познавате ли него за да знаете за какво сметкаджийство става дума???????Миналата година изтеглих заем от банката за да му го дам.....и сама си изплащам всичко по заема..........


Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: Gita в юли 09, 2010, 01:20:27 pm
Хеееей,... Зорничка, никой не те е изкарвал "материалистка"... :)  Не знам, къде го прочете това  ::) ??? Имам чувството, че излишно си пишем тука каквото и да е, защото ти си зациклила само в собствените си мисли...

Не го познаваме него и не знаем, за какво сметкаджийство става дума... Ако искаш ни разкажи... ...   :)
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 09, 2010, 01:30:49 pm
Грозно ми е да говоря за това.........Само ще кажа че всичко което съм искала е да ме обича така както аз го обичах....винаги съм била готова да дам и съм давала и послените си пари за да му купя нещо за да го зарадвам и изненадам........
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: Gita в юли 09, 2010, 01:34:08 pm
Добре де, ти сега хем се чувстваш жертва, хем искаш да си го върнеш, хем се интересуваш от причините, поради които мъжете си тръгвали от една жена, така ли?
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 09, 2010, 01:38:04 pm
Да интересувам се?а за връщането не знам......не можеш да върнеш някой ако той не го иска.......по-скоро ми се искаше да разбера някога разделяли ли сте се временно и за какъв период от време и избщо как взимате такова решение и когато се разделяте наясно ли сте дали е за окончателно или не?
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: Gita в юли 09, 2010, 01:56:54 pm
По повод на "връщането" - бях ти пуснала един линк към пост на Емпрес и тъй като не съм сигурна, че си му обърнала внимание, а ми е много "на сърце", ще го копирам тук:

Мила Arina, моят съвет е да се дистанцираш временно. Остави му време "да прогледне". Моят опит сочи, че в условия на раздяла (без напомняне) първо се разсейва бесът от конкретния повод за раздялата, а после започват да изплуват хубавите моменти и усещаш носталгия по тях. Това е периодът на идеализацията. Тогава е най-вероятно човек да се върне назад. Особено когато решението за раздяла е взето импулсивно в момент на афект. Като гледам и в "Море от любов", човек най-успешно си брои благословиите във връзката чак когато я загуби. Тъй че дай му шанс да поброи.  :)  Ако му напомняш за себе си, това може да осуети този процес, а той работи в твоя полза. (Но се замисли дали от своя страна и ти не се намираш в период на идеализация и дали не се вкопчваш в една не дотам успешна връзка, както ми намирисва от първия ти пост.)
На второ място в "Топ 3 на поводите да се върнеш при старото гадже" (след носталгията по прекрасното познато старо) поставям катастрофален опит за нова връзка. Ако реши да се лекува от теб с друга и не му се получи, това дава чудесна възможност за сравнение и по мои наблюдения приятно често печели старият партньор. Тъй че дори да се случи нещо такова, в дългосрочен план също може да се окаже в твоя полза.
Не знам какво е на трето място  ;D, но просто не съм чувала да съществува "Топ 2" на каквото и да било.  ;D

Аз на твое място бих се дистанцирала, като първо се погрижа той да знае, че вратичката е отворена. Това би ми осигурило два плюса:
- оставям го на воля да си спомня миналото, без да рискувам да стана досадна и да го отблъсна безвъзвратно;
- оставям го веднъж той да поеме отговорност за отношенията ни. (Както казваш, все е чакал ти да правиш крачките.) Е, ако на 34 г. не е способен да застане като мъж зад някакво решение, питам се за какво ти е. Инат, бяга от проблемите, не знае какво иска, не поема отговорност за посоката и качеството на връзката... Ау, че удобно! А ти му сваляй звезди, ако си нямаш работа!

Това беше за съвета, който търсиш.
Ще си позволя да ти дам и един, който не търсиш, но пък ми се струва по-важният. (Извинявай, ако бъркам.) Ще ти споделя моя критерий, по който съм отсявала мъжете в живота си. Той се заключава в два въпроса: "Искам ли син като него?" и "Би ли могъл този човек да научи сина ни какво значи да си мъж?" Считам, че за семейство трябва съзидателен и отговорен партньор, но съм наясно, че за много жени единственият валиден критерий е "да го обичам". Много хубаво, но обичането е кратко, скандалите - вечни. Дупе да им е яко на дечицата, които от първа ръка ще научат, че "Мама е марионетка на татковите настроения", "Жените гребат, мъжете се возят", "Мъж - това значи да не знаеш какво искаш, но пък твърдо да го отстояваш", "Любов - това са скандали" и т.н.

Раздялата е кофти, спор няма, но дали ако не се върне при теб, няма да ти направи услуга? Знам, че сега страдаш, и това едва ли ти звучи уместно, обаче... на мен отстрани така ми прилича. Прецени си дали заради онова, което ти е давал, си струва да прежалиш всичко онова, което никога няма да може да ти даде.

Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: empress в юли 09, 2010, 02:00:04 pm
Леле-е-е-е, все съм си мислила, че като пишем на матерен език с печатни букви, няма как да не се разберем, обаче... ей на! КАР-ДИ-НАЛНО недоразумение. И с предниия ми пост не ни се получи диалога, но този път ме запокити право в оркестъра между валдхорните, честно!  ;D

Какъв материализъм, какви пет лева?! Казвам, че е нормално да си поискаш каквото си дал, макар да не е сред най-достойните неща, които прави човек при раздяла! Аз те защитавам, ти се чувстваш нападната?!  ??? ??? ??? Джизъс Крайст!

....и когато се разделяте наясно ли сте дали е за окончателно или не?

Защо, теб устройва ли те да изчезва периодично? Стига ли ти да знаеш, че колкото и пъти да си тръгва, ще се връща и не те е напуснал окончателно? Кефи ли те да си играете на "тука има, тука нема"?!

Зорничке-е-е-е, Зорничке...
В първия си пъст по темата те питах как би обяснила на детето ви (ако имахте вече такова) изчезванията и появите на баща му!
На себе си отговори, на мен не ми е нужен отговорът ти.


Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: Gita в юли 09, 2010, 02:14:39 pm
Брех, че умна таз жена, бееее! ...  

(http://www.gcmultigaming.com/forums/images/smilies/bow_down2.gif)
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 09, 2010, 02:44:06 pm
Мисля , че ако имахме дете нямаше да го направи............лично мое усещане.....
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: empress в юли 09, 2010, 04:05:22 pm
Е хайде сега, Gita, ще се засрамваме виртуално!  :-[ :-[ ;D

Zorni4ka, не че нещо, ама... недоразуменията продължават със страшна сила.  :)

Мисля , че ако имахме дете нямаше да го направи.

А малко преди това:

"Ако мъжът не обича и си е намерил друга ще си тръгне независимо дали има дете или не."

В крайна сметка...??? ??? ??? ???


Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 09, 2010, 04:12:25 pm
Онова беше по принцип, а конкретно в моя случай мисля че нямаше да си тръгне..........
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: CDman в юли 09, 2010, 04:48:57 pm
Миналата година изтеглих заем от банката за да му го дам.....и сама си изплащам всичко по заема..........

Oхооооо БАНКОВ КРЕДИТ !!! Ето какво ми се губеше ! Ето го липсващото звено ! Елементарно Уотсън (т.е. Сиди ) !  Елементарно ! Проста аритметика !!  ::) Край на мистерията !  :)

Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 09, 2010, 04:53:40 pm
????????????????
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: empress в юли 09, 2010, 06:01:02 pm
Oхооооо БАНКОВ КРЕДИТ !!! Ето какво ми се губеше ! Ето го липсващото звено ! ... Край на мистерията!  :)

Що бе, CD? Не е мистерия, а банална история за безкрайна наивност. И не свършва, а се разгръща. Това "звено" си беше предсказуемо. И надали е единствено. Човекът лапа от баницата с пълни шепи. Ами да е жива и здрава Зорничка да му я дава... в случай че той пак огладнее.
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 09, 2010, 07:02:12 pm
Ok ето ви и последната брънка от веригата......преди 5 години се увлякох по друг мъж първо виртуално а после и реално.....стигна се до изневяра.......а после  му признах за това........съжалявах жестоко и мога да кажа че тогава даже осъзнах че приятелят ми е единствания мъж с който искам да бъда и който обичам.......
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: kometa в юли 09, 2010, 07:28:28 pm
(http://s19.rimg.info/4a63a8419b067ef9ac01f528f77e691b.gif)

Боже , божеееееее

Зорничка, ние сме почти наборки - е, аз съм дори малко по- "зряла" ;D
След още 7 страници по темата, кой знае още какво ще излезе наяве. Що ли ми е познато? И аз страдах по Пешо цели 16 години, ама тогава бях в предпуберитетна възраст.....
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: kometa в юли 09, 2010, 07:29:56 pm
упс, пак нещо обърках....ей на - ошашави ме!
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 09, 2010, 07:31:51 pm
Ами това е...........няма друго....човек прави грешки...............
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: Gita в юли 09, 2010, 07:36:54 pm
*Izwinqwam se za 6rifta, no nqmam kirilica w momenta, a mi e mnogo trudno da 6trakam po elektronna klawiatura po wreme na rabota...

Zorni4ka, towa nali e bilo predi 5 godini? Ne biwa 4owek da jiwee s minaloto si... - ili prodaljawate ili ne... A wie qwno ste prodaljili...
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 09, 2010, 11:12:29 pm
Да продължихме.......той беше простил......но може би и поохладня в резултат на това......
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: CDman в юли 12, 2010, 09:40:39 am
Oхооооо БАНКОВ КРЕДИТ !!! Ето какво ми се губеше ! Ето го липсващото звено ! ... Край на мистерията!  :)

Що бе, CD? Не е мистерия, а банална история за безкрайна наивност. И не свършва, а се разгръща. Това "звено" си беше предсказуемо. И надали е единствено. Човекът лапа от баницата с пълни шепи. Ами да е жива и здрава Зорничка да му я дава... в случай че той пак огладнее.

Имах в предвид че няма вече мистерия около внезапно избухналите и угаснали чувства. ;D Класика ! "Опасен чар" в съвременен вариант  :D

Ok ето ви и последната брънка от веригата......преди 5 години се увлякох по друг мъж първо виртуално а после и реално.....стигна се до изневяра.......а после  му признах за това........съжалявах жестоко и мога да кажа че тогава даже осъзнах че приятелят ми е единствания мъж с който искам да бъда и който обичам.......

Това никак не променя нещата  :D Само затвърждава някои наши общи заключения  ;D с които ти никак не си съгласна, но както казах живота си е твой - прави каквото си искаш с него  :) Ние сметкаджиите бяхме до тук  :P


Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 12, 2010, 09:51:29 am
Ок, но тогава защо един ден преди да се разделим той каза онова нежно "обичам те", което не беше механично и по навик?
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: diplodon в юли 12, 2010, 08:42:44 pm
Ок, но тогава защо един ден преди да се разделим той каза онова нежно "обичам те", което не беше механично и по навик?
Това пък как го установи!? Да не мислиш че само вие можете да бъдете лицемерни !?
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: Gita в юли 12, 2010, 08:48:39 pm
Ок, но тогава защо един ден преди да се разделим той каза онова нежно "обичам те", което не беше механично и по навик?

Зорничка, ако се чудиш, защо никой не ти отговаря, това е защото този въпрос вече си го задавала... Я да видим... - един бърз преглед... Ето:

1.
А предишния ден преди да стане скандала и да се разделим той ми каза обичам те и то толкова нежно и сладко...
2.
Как човек казва обичам те в един ден и на другия не те обичам?
3.
възможно ли е на него въобще да не му пука?
4.
Наистина ли мислите че той не е имал никакви чувства към мен? :-\Тогава кажете ми с какви очи той е подхранвал надеждите и мечтите ми казвал ми е че ме обича, грижил се е за мен........

и т.н.....
Наистина ли не си получила никакъв отговор досега?  ::)
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 12, 2010, 09:26:55 pm
Благодаря ти Gita, виждам че искате да ми помогнете....тази вечер бях на безплатната сесия с психолога и утре ще видим какви ще са изводите :)
Знам че задавам само едни и същи въпроси но те не ми дават мира........тази изолация в която той ме поставя не ми се струва нормална дори и когато човек не обича другия......
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: diplodon в юли 12, 2010, 10:10:43 pm
Благодаря ти Gita, виждам че искате да ми помогнете....тази вечер бях на безплатната сесия с психолога и утре ще видим какви ще са изводите :)
Изводите са че ако ти сама не си помогнеш няма кой да ти помогне.

Знам че задавам само едни и същи въпроси но те не ми дават мира........тази изолация в която той ме поставя не ми се струва нормална дори и когато човек не обича другия......
Мен пък да ти кажа така като те слушам (по-скоро чета) ми се струва доста нормална тази изолация. Повярвай ми в момента си му адски досадна. Аз пак да попитам...защо си задаваш въпроси, отговорите на които няма да помогнат, а по-скоро биха те наранили повече!?
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 12, 2010, 10:43:59 pm
Ами казах това за изолацията защото и при предишните пъти(след първата година от връзката ни и преди две години) беше пак така не искаше да ме вижда и чува , а после изведнъж си беше пак същия и пак ме обичаше........................
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: Gita в юли 13, 2010, 12:21:09 am
Ами казах това за изолацията защото и при предишните пъти(след първата година от връзката ни и преди две години) беше пак така не искаше да ме вижда и чува , а после изведнъж си беше пак същия и пак ме обичаше........................

Да, и това изглежда много те обърква, защото си мислиш, че винаги трябва да става така... А понякога нещата се развиват по друг начин...
Проблемът според мене е, че ти, в паниката си, си малко зациклила - не си готова да погледнеш по-отстрани, повтаряш едно и също, тъпчеш на едно място... Това по мое мнение е леко притеснително и изглежда не само за мене...  
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: hektor в юли 13, 2010, 01:33:30 am
Абе истината е че такова поведение е наистина кофти... изолацията както го наричате. Това си е игнориране, опит за обезличаване, обезценяване. Не знам колко му е досадна Зорничка в момента ама този човек се страхува... страхува се да не му повлияе пак отново. Сакън да не се видят очи в очи. Голям чар ще да имаш Зорница... ;) Но и трябва да ти говори, че той иска да спре до тук... Това постоянно напред-назад много разваля отношенията. Приеми желанието му за раздяла като последно негово желание...
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: diplodon в юли 13, 2010, 10:19:22 am
Не знам колко му е досадна Зорничка в момента ама този човек се страхува... страхува се да не му повлияе пак отново.
От така описаната ситуация къде го видя този страх!? Аз виждам човек, който е избягал от нещо което вече му тежи ужасно. По-скоро е гузен и затова избягва всякакви контакти.
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 13, 2010, 10:23:22 am
Благодаря ти Хектор за разбирането :)аз и нямам какво друго да правя освен да приема решението му.........но исках да кажа че когато вече нямам чувства към някого колкото и пъти да го виждам няма как да ми повлияе......затова и реакцията със скриването и изолацията за мен не е напълно нормална. А за да внеса още ясното ще ви кажа че преди две години раздялата беше първо веднъж след което се събрахме за около месец и след това отново раздяла и тогава след месец и половина пак се събрахме.....и тогава когато го попитах защо направи така на два пъти той ми отговори "още не ми беше минало първия път".........
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: Gita в юли 13, 2010, 11:12:53 am
но исках да кажа че когато вече нямам чувства към някого колкото и пъти да го виждам няма как да ми повлияе......затова и реакцията със скриването и изолацията за мен не е напълно нормална...
Е, според тебе ако имаш чувства, защо ще искаш да се скриваш?

А за да внеса още ясното ще ви кажа че преди две години раздялата беше първо веднъж след което се събрахме за около месец и след това отново раздяла и тогава след месец и половина пак се събрахме.....и тогава когато го попитах защо направи така на два пъти той ми отговори "още не ми беше минало първия път".........
Да, наистина се изяснява картинката... И все по-ясно ми става, колко си объркана всъщност...

Благодаря ти Хектор за разбирането :)...
Не знам колко му е досадна Зорничка в момента ама този човек се страхува... страхува се да не му повлияе пак отново. Сакън да не се видят очи в очи. Голям чар ще да имаш Зорница... ;)

За тези думи благодариш на Хектор, нали? ;) Изглежда си тук само за да чуеш от нас, че човекът все още има чувства към тебе... Всичко друго, което се е изписало тук, е било излишно и губене на време, нали? Кажи ни го поне да знаем и да не се напъваме с друго...   ::) ;)
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 13, 2010, 11:27:10 am
Не, :) не съм тук само за да чувам успокоения. Благодаря на всички :)Мисля си че и diplodon сигурно е прав и може от гузност не иска да ме вижда.......макар че пак ще се повторя и вече рискувам да ми се накарате жестоко......човек не казва обичам те на приятелката си и не я гушка нежно един ден преди раздяла ако адски му е тежало и му е писнало с нея?
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: hektor в юли 13, 2010, 11:33:31 am
Обичам те, обичам те, обичам те ... думи, думи и пак думи...
Поетите ги умеят по-добре тези неща: http://www.youtube.com/watch?v=Z0JCWncI1hA

При това без риторика.
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 13, 2010, 11:48:58 am
 :( :( :( :( :( :( :(
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: empress в юли 13, 2010, 12:11:47 pm
човек не казва обичам те на приятелката си и не я гушка нежно един ден преди раздяла ако адски му е тежало и му е писнало с нея?

Мързи ме да търся кой и как точно го беше казал, но смисълът беше: "Когато човек търси любовта, я вижда и там, където я няма."
Дали пък не беше стихче? Нещо от сорта на:
"Когато те търсим, те виждаме,
дори да те няма, любов."

Хората казват "обичам те" по навик, по инерция... (тук само аз не съм ти го казала!  ::) )

Брат ми заряза дългогодишната си приятелка заради друга. До предния ден говореха за сватба, деца и се "обичаха". Е, той отдавна вече не я обичаше, но пък не спираше да й го казва - те винаги така си говореха. Любовната лексика между двама се запазва още известно време след като любовта си е тръгнала. И после отказа да я вижда. Отиде да си прибере вещите от квартирата им чак след една година. Написа й съобщение, че ще си обере нещата, но в нейно отсъствие. (Може би даже нямаше да си ги прибере, но майка ми го притисна, защото всичко там беше от вкъщи - техника, уреди, завивки...)
И до ден днешен не се е виждал с нея - вече две години, защото се чувства гузен, че до последно й е давал надежди. Казва, че го е страх да не би упрекът в очите й да го накара да се върне при нея "по съвест и от съжаление", а това е кофти основание да се венчаеш за някого. Той послуша сърцето си, за което не желае да се чувства виновен. Толкова. Ето ти мъжка гледна точка.
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 13, 2010, 02:41:35 pm
Даааа осъзнавам че си абсолютно права empress.......и моя случай е такъв :-[
Тогава дайте ми съвет какво да правя.....искам да ви попитам нещо.....телефонната сметка(а тя е доста голяма) която приятелят ми е направил в разговори и смс-и с новата му любима все още не е платена,номерът е на мое име....всички възможни срокове вече минаха и предполагам че  операторът ще предприеме някакви по-сериозни мерки към мен и аз не знам какви.........кажете ми справедливо ли е да чака аз да я платя за любовните му разговори при цялата болка и мъка? 
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: diplodon в юли 13, 2010, 06:08:18 pm
........кажете ми справедливо ли е да чака аз да я платя за любовните му разговори при цялата болка и мъка? 
е, как да не е справедливо, той все пак ти е казал че те обича ???
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 13, 2010, 06:38:11 pm
Ееееееееее това беше гадно........жалко аз все пак си мислех че сме тук за да се подкрепяме и да споделяме , а не за да се присмиваме и да иронизираме нещастието на човек...........
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: mila732 в юли 13, 2010, 07:50:00 pm
Zornichke,  zasto nomerut e na tvoe ime? Kakuv e tozi ekzempliar, koito priema priatelkata mu da plasta telefonnata mu smetka? Reshenieto si e tvoe, no ne e dostoina postupka, negovata , imam predvid.
Moeto mnenie v rezume - mnogo godini si zagubila v tazi vruzka, niama smisul da ia produljavash, gledai napred i ako mojesh, iztrii go ot pametta si. Kraino e kato suvet, no mai ste e polezno da izgazish po-skoro ot blatoto!
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 13, 2010, 09:35:49 pm
Неееееееее досега винаги си плащаше телефона нищо че е на мое име(дълго е за обяснение защо е на мое име)......но откакто направи тази сметка с дългите разговори и смс-и не.............
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: empress в юли 13, 2010, 10:49:56 pm
Майко мила!
Зорничка, толкова вече ме е яд на теб, че дори няма да си правя труда да сменям кирилицата на ника ти.  ;)  :P
Телефони, заеми, кредити... ??? ??? ???

Вече не се наемам да ти дам адекватен съвет, защото ми става все по-трудно да се поставя на твое място, че да преценя как бих постъпила в твоята ситуация.

Ако правиш жестове на НАДЕЖДЕН любим човек, значи си всеотдайна жена.
Ако правиш жестове на НЕНАДЕЖДЕН любим човек, значи си будала.
Сори, аз така виждам нещата.
Предпочитам да съм повече разумна, отколкото всеотдайна.
И разумнят може да се прецака, но всеотдайните май са най-уязвимата група.
Мисли как да не падаш, а не после да търсиш съвети по форумите, след като вече си обелила коленете.
Ще му платиш сметката, къде ще ходиш! А оригинала на бележчицата си го сложи в рамка, че да ти боде очите, като тръгнеш следващия път да се правиш на Майка Тереза.
Урокът е по-ценен, но ако ти е криво и за парите, занеси копие от бележката за платения телефон на онзи приятел, чрез който ти е върнал заема. Нека той предаде на любимия ти, че очакваш да ти бъде осребрена в еди-какъв-си срок. Или пробвай да прекараш сумата през достатъчно близко трето лице - вземи сумата от майка му (сестра му, баща му, приятел...), пък той после да се оправя с тях. Ако си е забравил нещо у вас, продай го и си върни парите. (Но така натягаш нещата още повече, преценявай си.)
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 13, 2010, 10:59:20 pm
ок ще го имам предвид empress  ::)
Искам да изкажа благодарността си към e-terapy за вчерашната сесия, изключително полезна беше за мен и ще си запиша час отново, тъй като има още няколко неща които искам да обсъдя с Вас. Благодаря Ви че Ви има :)
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 15, 2010, 04:46:39 pm
Хайде пишете :)никой ли не иска повече нищо да каже?
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: kometa в юли 15, 2010, 05:05:08 pm
Зорница, какво още очакваш да прочетеш? Че много те обича?
Мисля, че съфорумците бяха достатъчно изчерпателни в собствените си виждания по твоя проблем, както и в менията и съветите, които получи.
Просто прочети отново всичко и направи сама изводите - достатъчно си голяма.
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 15, 2010, 06:03:21 pm
ок искам да попитам колко от вас са преживявали раздяла след поне 10 годишна връзка?Да споделят как са преживяли всичко....какво ги е крепяло?
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: CDman в юли 16, 2010, 10:54:17 am
Хайде пишете :)никой ли не иска повече нищо да каже?

Бау !!  ;D
(http://s7.rimg.info/fc6f9442832464e301307c2979e65c2e.gif) (http://smiles.33b.ru/smile.77491.html)
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 16, 2010, 11:06:03 am
хахахахаха....все пак беше сладко -  кученцето :)
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 18, 2010, 05:02:57 pm
От вчера се чувствам още по-зле мъката ме разяжда :(Помогнете ми не издържам.......мисля дори за самоубийство..............
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: hektor в юли 18, 2010, 09:15:28 pm
От вчера се чувствам още по-зле мъката ме разяжда :( ...
Какво се случва при теб? Има ли някаква причина?  :-\
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: Gita в юли 18, 2010, 09:52:20 pm
Зорничка, знам че е трудно, всеки от нас е минал поне веднъж през малкия ад на раздяла... Но точно затова съм сигурна съм че ще мине. Просто за някои неща си трябва време, няма как да прескочим тази част...

Ако искаш, опитай да зададеш в гугъл ключова думичка "раздяла" и виж какво ще излезе... Сигурно ще има интересни статии... (стига да не са материали от тийнейджърски форуми... ;))
Чакай да погледна...  Ето:

http://www.jenite.net/2007/06/blog-post_4609.html Как да преживея раздялата  
http://archives.bg-mamma.com/archive/index.php?topic=420416 от форум на бгмама
http://psiholog-bg.com/704 Раздялата. Той си тръгва
http://blog.got.bg/archives/73 Когато раздялата боли
http://www.cosmopolitan.bg/love_sex/p3_270_0.html Как да преживееш раздялата
http://www.teenproblem.net/s/15606.html Преживей раздялата - от тийни-форум :)

Не съм ги чела и може и да не струват - ти ще ни кажеш, кой материал е добър... ;)

Знам, че не е лесно да ни се случват неща, които ни карат да се чувстваме безсилни... Но винаги има какво да се направи - трябва само да се огледаш...
Пак ще го повторя - в постовете си ти само повтаряш "обичам, обичам, обичам"... Опитай да погледнеш малко по-дълбоко... - кое конкретно нещо прави раздялата с него толкова трудна - при тебе, при него... Разкажи за себе си и своите страхове, игнорирайки неговите качества... Какво те обижда, какво те ядосва...


Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: etherapy в юли 18, 2010, 09:52:53 pm
Скъпа Зорничка, разделите с любим човек са като малки смърти.   Преживяването на подобно събитие, е мъчителен процес и отнема време. Човек преминава през различни емоционални състояния, които могат да са твърде болезнени, като тези които закономерно изпитвате в момента. Когато тези чувства са в нас, ние не можем просто така да ги премахнем или да  избягаме от тях. Да ги изстрадаме, е част от процеса на излекуването и справянето със скръбта от загубата.  Значимите загуби са  неизбежна  и задължителна част от човешкия живот, което означава, че във всеки човек е заложен ресурс и механизъм за справяне с тях. Без загубите и разделите, човек не би могъл нито да порасне, нито пък да се развива и върви напред.   Прочетете  още веднъж анализа от проведената сесията и се опитайте да следвате препоръките, тъй като те са една отправна точка от която можете  да тръгнете. Ако имате нужда от още терпевтични сесии - ние сме насреща!  :)
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 19, 2010, 12:39:53 am
Благодаря Ви, че се отзовахте така бързо.......ами не се е случило нищо конкретно но минава все повече време.....а тойне се се сеща за мен...........
незнам може би все пак една малка част от мен се надавяше и този път той да ме потърси.......но все повече осъзнавам че три месеца раздяла са много дълъг период от време за да размисля човек и за да се инати..............и точно това ме отчайва до смърт...........
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: CDman в юли 19, 2010, 09:44:44 am
Ами спри да мислиш (пишеш) за НЕГО бе !!  >:( АААаааааа  >:(
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: VILLI в юли 19, 2010, 11:06:49 am
Може би съм пропуснала, но Зорничка, ти работиш ли, занимаваш ли се с нещо сериозно. И драмата ти не се ли отразява зле на задълженията ти?
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 19, 2010, 11:14:15 am
Да работя и при това сега е доста натоварено в работата ми...не ме питайте как въобще съм работоспособна :(
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: hektor в юли 19, 2010, 12:21:32 pm
Зорница, как може да жалиш още за човек, който не се интересува от чувствата ти? Ако беше някой случаен е обяснимо, но ако е мъжа, който е поддържал връзка с теб 15 години...?!?
Погледни добре своите чувства, не ги оставяй да се блъскат като демон затворен в тенджера. Защото виждаш така подтискани, след време, насочват се към теб... Насочи ги в правилната посока и няма да имаш нужда някой от интернет форум да ти казва какво се случва около теб самата. Бъди жена...

Ей Вили, освен работата Вие жените нямате ли други средства за разтуха след любовни драми...
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: diplodon в юли 19, 2010, 12:23:09 pm
.......ами не се е случило нищо конкретно но минава все повече време.....а тойне се се сеща за мен...........
А аз си мислех че няма по-голям мазохист от мен...
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 19, 2010, 01:04:52 pm
Опитах да излизам с други мъже......но всички са ми безинтересни, чужди...трагично е.... още повече си спомням и тъгувам за него и ми липсва :(............
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: hektor в юли 19, 2010, 01:24:12 pm
Опитах да излизам с други мъже......но всички са ми безинтересни, чужди...трагично е.... още повече си спомням и тъгувам за него и ми липсва :(............
Ааа... не се опитвай само - излизай ;)
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 19, 2010, 01:35:34 pm
 :)Ами......казвам опитвах защото мъжете не се интересуват от нищо друго освен от секс за една нощ с мен.......и от това ме боли и ми става пусто и тъжно......
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: kometa в юли 19, 2010, 02:08:53 pm

Ей Вили, освен работата Вие жените нямате ли други средства за разтуха след любовни драми...


А, имаме, имаме, Хектор. Как да нямаме? Я ни дайте по една пачка и ни пуснете в някой мол, па да видите дали няма да се разтушим ;D ;D

Зорница, помисли за себе си и се самуважавай! Трудно е в началото, но си струва, след това ще видиш как и светът ще се отвори за теб. Изгради си наново самочувствието, че си значима и за другите около теб, а не само за него. И после ще има да се чудиш как така си губила време в толкова много страдания. Още повече пък, че освободиш ли се от терзанията,  ще имаш много по- голям шанс да срещнеш и човек, който наистина ТЕ ЗАСЛУЖАВА.
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: CDman в юли 19, 2010, 02:30:26 pm
кой чел чел . ;)
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: VILLI в юли 19, 2010, 02:54:30 pm
Хектор, не е нужно да обощаваш в случая. Аз зададох конкретен въпрос на конкретен човек. И ако се замислиш малко, може и да разбереш какво съм имала предвид  :P
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: kometa в юли 19, 2010, 03:22:32 pm
кой чел чел . ;)

 ???
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 19, 2010, 03:42:09 pm
Кажете ми как да харесам друг мъж като ТОЙ беше моята половинка :(???
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: CDman в юли 19, 2010, 03:45:21 pm
кой чел чел . ;)

 ???

Бях задал въпроса какви мъже и харесват (по принцип) но прецених че отговора и ще бъде :

Кажете ми как да харесам друг мъж като ТОЙ беше моята половинка :(???

И затова го махнах  ;)
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: VILLI в юли 19, 2010, 03:54:17 pm
Ами, Зорничка, ходи при него, моли го, реви, унижавай се, самобичувай се ... Явно това искаш. Направи го в края на краищата. То не бяха съвети, не бяха съчувствия, не бяха разяснявания от форума. Като не ти увира главата, троши си я.
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 19, 2010, 03:58:47 pm
ТАКИВА КАКВИТО ХАРЕСВАМ НЕ СЕ СРЕЩАТ...... >:(
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: CDman в юли 19, 2010, 04:03:54 pm
ТАКИВА КАКВИТО ХАРЕСВАМ НЕ СЕ СРЕЩАТ...... >:(

Не си само ти с този проблем :(

http://forum.ladaclub-bg.com/viewtopic.php?f=12&t=9058 (http://forum.ladaclub-bg.com/viewtopic.php?f=12&t=9058)
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 19, 2010, 04:14:45 pm
 :) :) :)...............НЕЕЕЕЕЕЕЕ нямам такива претенции......но просто никой не иска нищо "по-сериозно" от секс за една вечер.....
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: VILLI в юли 19, 2010, 04:19:05 pm
А какво е мнението на приятелите ти за тази раздяла. Те приемат ли го, какво мислят за него?
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 19, 2010, 04:21:27 pm
АМИ никой не може да повярва че се е случило......всеки недоумява защо и т.н.........
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: VILLI в юли 19, 2010, 04:24:32 pm
Т.е. те всички го харесват и приемат?
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: diplodon в юли 19, 2010, 04:25:10 pm
:)Ами......казвам опитвах защото мъжете не се интересуват от нищо друго освен от секс за една нощ с мен.......и от това ме боли и ми става пусто и тъжно......
Че от какво повече да се интересуват като ти и това не искаш от тях!? Доколкото мога да си представя на лицето ти е изписано че са ти безинтересни, а и държанието ти 100% е такова на отегчена от тях жена. Та какво друго да искат от теб!? Имаш ли какво да им дадеш, че изискваш от тях нещо повече освен да искат да правят секс с теб!? Ти се радвай че и това искат, щото ако изляза с теб и усетя отегчението ти може и за това да нямам мерак. Пък че те и боляло от това ??? Ами ако има някой който иска повече от секс него няма ли да го боли че ти просто си запълваш времето с него в опит да забравиш 'идеалния' ??? А всъщност ти дори и не правиш такъв опит, още по-лошо ??? Бил нейната половинка и толкоз, ще умираме. Ти си като малко дете наистина. Като си хареса някоя играчка, може да има 100 по-хубави от нея, ама не, тази иска и се къса от рев докато не му я купят и други не иска и да види. Ами примири се най-накрая че няма да я имаш и си харесай друга. Трудно е но не е невъзможно, просто трябва да си надмогнеш ината.
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: CDman в юли 19, 2010, 04:27:55 pm
Та какво друго да искат от теб!?

Стига бе Дипло !!!  >:( как така какво да поискат ??? кредит на доверие например  >:( ааааа  >:(
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 19, 2010, 04:31:04 pm
Отговор към Вили - ами ние нямаме много общи приятели....най-близки бяха сестра ми и мъжът и...те разбира се не го приемат и не разбират защо го направи.....а иначе познавам някои негови колеги които приемат че се е разделил окончателно с мен :(
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: kometa в юли 19, 2010, 04:32:25 pm
Оле, не може да ви насмогне да прочете човек. Я ква компания пак сме заформили, то май си стана жив чат...........
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: CDman в юли 19, 2010, 04:34:24 pm
Оле, не може да ви насмогне да прочете човек. Я ква компания пак сме заформили, то май си стана жив чат...........

Дааа ;) Не е било такава навалица скоро  :D

11 Гости, 6 Потребители
Активни потребители през последните 15 минути:
CDman, diplodon, hektor, kometa, VILLI, zorni4ka
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: VILLI в юли 19, 2010, 04:35:49 pm
Зорничка, "раздяла" е съществително от женски род. Аз попитах Него как са го приемали вашите приятели.
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: CDman в юли 19, 2010, 04:37:48 pm
Зорничка, "раздяла" е съществително от женски род. Аз попитах Него как са го приемали вашите приятели.
Чети бе Вилли  ;)
Отговор към Вили - ами ние нямаме много общи приятели....
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: diplodon в юли 19, 2010, 04:38:19 pm
То хубаво има навалица, ама полза няма от нея. Отговаря се само на удобните въпроси, обръща се внимание само на това което иска да се чуе. Ми как да имате общи приятели, все пак той ти е идеалната половинка, за кво ви са други хора ???
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 19, 2010, 04:39:18 pm
Докато бяхме заедно ли?
Ами съвсем нормално.....харесваха го той беше непринуден и весел човек...бих могла да кажа че беше от хората които са душата на всяка компания......дори се шегуваха по повод загрижеността му за мен.......
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: CDman в юли 19, 2010, 04:44:00 pm
То хубаво има навалица, ама полза няма от нея. Отговаря се само на удобните въпроси, обръща се внимание само на това което иска да се чуе. Ми как да имате общи приятели, все пак той ти е идеалната половинка, за кво ви са други хора ???

Дипло !!! Ти май си за доктор  ???
(http://s10.rimg.info/3de38b17ca20b8c4c7830c4e9724d268.gif) (http://smiles.33b.ru/smile.104164.html)
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 19, 2010, 04:48:33 pm
Ще отговоря и на другите въпроси......ами в интерес на истината ние двамата си бяхме достатачни.....наистина нямахме много приятели.....
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: diplodon в юли 19, 2010, 04:51:38 pm
Че от какво повече да се интересуват като ти и това не искаш от тях!? Доколкото мога да си представя на лицето ти е изписано че са ти безинтересни, а и държанието ти 100% е такова на отегчена от тях жена. Та какво друго да искат от теб!? Имаш ли какво да им дадеш, че изискваш от тях нещо повече освен да искат да правят секс с теб!? Ти се радвай че и това искат, щото ако изляза с теб и усетя отегчението ти може и за това да нямам мерак. Пък че те и боляло от това ??? Ами ако има някой който иска повече от секс него няма ли да го боли че ти просто си запълваш времето с него в опит да забравиш 'идеалния' ??? А всъщност ти дори и не правиш такъв опит, още по-лошо ???
За това нищо не каза ;)
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: CDman в юли 19, 2010, 04:54:23 pm
Ами какво да каже бе Дипло !! Тя дава чувства  >:( това малко ли е  >:( аааа  >:(
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: VILLI в юли 19, 2010, 04:57:39 pm
Но аз мисля, че д-р Дипло може да помогне.
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 19, 2010, 04:58:57 pm
Ок....отговарям ти......ами не мисля че виждат безразличие от моя страна...напротив  даже демонстрирам интерес всячески показвам че ми е приятно и въпреки това не се получава.......
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 19, 2010, 04:59:31 pm
И как? :)
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: CDman в юли 19, 2010, 05:02:31 pm
Ок....отговарям ти......ами не мисля че виждат безразличие от моя страна...напротив  даже демонстрирам интерес всячески показвам че ми е приятно и въпреки това не се получава.......

Ето Дипло !! И интерес демонстрира жената  >:( кво повече искаш  >:(
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: VILLI в юли 19, 2010, 05:07:56 pm
Той има много опит в човешките взаимоотношения, така че можеш да се консултираш в ЛС.
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: CDman в юли 19, 2010, 05:09:34 pm
Вилли !! Току що постна пост 6161 според статистиката на форума (и 190 според твоята )  :D с моя станаха 6162 ;)  Пожелай си нещо  ;D
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: VILLI в юли 19, 2010, 05:11:46 pm
Но тайно, нали  ;)
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: CDman в юли 19, 2010, 05:12:39 pm
Е ! Можеш и тук да го пльоснеш  ;D на никой няма да кажем  ;D ;D
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: diplodon в юли 19, 2010, 05:13:06 pm
Аз пък с този пост правя номер 100 ;D И искам да кажа че повече нямам кво да кажа. Когато човек и сам не иска да си помогне няма кой да му помогне.
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: VILLI в юли 19, 2010, 05:13:57 pm
Мъдро, докторе, мъдро....
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: CDman в юли 19, 2010, 05:14:57 pm
Охооо !  Колко юбилеи направихме за има няма 15 минути  ;D айде Дипло !! Да илядиш дет се вика  ;D Отсърдих ти се вече  ;)
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: Gita в юли 19, 2010, 05:19:19 pm
Зорничка, мислех да не пиша повече, щото ти и моите въпроси пропускаш...  ::) ;) Но няма как, ще споделя мнение за следното:  :)

:)Ами......казвам опитвах защото мъжете не се интересуват от нищо друго освен от секс за една нощ с мен.......и от това ме боли и ми става пусто и тъжно......
Ок....отговарям ти......ами не мисля че виждат безразличие от моя страна...напротив  даже демонстрирам интерес всячески показвам че ми е приятно и въпреки това не се получава.......

Зорничка, ти как очакваш някой да покаже сериозен интерес към тебе моментално или след една - две срещи? Не е възможно - това са неща, които стават постепенно. Взаимоотношенията се градят. Няма как човек, с когото излизаш за първи път, да има същото отношение към тебе както онзи, с когото си била 15 години...

Нещо друго - неистовото желание за "сериозна връзка" може да плаши хората... В крайна сметка едно е да си пълноценно с някого, друго е да увиснеш на врата му, проявявайки почти зависимост... ... ...

П.П.
Внимание - 7 нови отговора бяха публикувани докато ти пишеше.
Ей това се казва активност!..  :D
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: Gita в юли 19, 2010, 07:13:42 pm
Ееееееех, пак секнах нещо темата...  8) ;)
Зорничка, пожелавам ти много кураж, радости и успех!
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: hektor в юли 19, 2010, 08:44:51 pm
Ееееееех, пак секнах нещо темата...  8) ;)
А, не ;D Пазара се разтури.
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 19, 2010, 10:37:43 pm
Благодаря на всички :)Трябва да Ви призная, че разговорите с вас ми помагат да не се чувствам толкова самотна :-*
Може ли да Ви попитам нещо.....познавате ли се в реалния живот?
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: CDman в юли 20, 2010, 09:43:13 am
Е да !! ;D  Кой да почне 13-та страница ако не аз ;) и то в 8:43:13 ;)

Може ли да Ви попитам нещо.....познавате ли се в реалния живот?
Не

Ееееееех, пак секнах нещо темата...  8) ;)

Ами - не си я секнала ;) Просто свърши работното време ;)


А, имаме, имаме, Хектор. Как да нямаме? Я ни дайте по една пачка и ни пуснете в някой мол, па да видите дали няма да се разтушим ;D ;D
 

А бе Комета !!  ::) От онзи ден се чудя какво ще правиш с тая пачка (виж фиг.1) в МОЛ-а ? Па дьо дьо ли ще Фърляш ;) Щото хич не те виждам да танцуваш юрдек капладъ (умиращия лебед) във фоайето на някой МОЛ ;) Макар че ще е голямо шоу де ;)  ;D
Фиг. 1
(http://www.ballet.bg/pachka3.jpg)

Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: lady в юли 20, 2010, 09:44:32 am
Повечето сме си чували гласовете в Скайп, но аз поне, не познавам никого лично..  :)
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: kometa в юли 20, 2010, 10:00:13 am

А, имаме, имаме, Хектор. Как да нямаме? Я ни дайте по една пачка и ни пуснете в някой мол, па да видите дали няма да се разтушим ;D ;D
 

А бе Комета !!  ::) От онзи ден се чудя какво ще правиш с тая пачка (виж фиг.1) в МОЛ-а ? Па дьо дьо ли ще Фърляш ;) Щото хич не те виждам да танцуваш юрдек капладъ (умиращия лебед) във фоайето на някой МОЛ ;) Макар че ще е голямо шоу де ;)  ;D


А бе СиДи! Ти мен не ме мисли, нали по принцип казахме, че само банкомат ме оправя? Дай пачка ( кой как я разбира) и ела та гледай.
 Ама ти да не си почитател на балета, бре?
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: kometa в юли 20, 2010, 10:04:16 am
Зорничка, аз имах щастието да се запозная лично само с един член на нашия форум, с другите сме се чували на скайпа.
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 20, 2010, 10:41:27 am
Браво Комета :)
А семейства има ли....и мъжът и жената да пишат тук?
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: Gita в юли 20, 2010, 11:05:58 am
От онзи ден се чудя какво ще правиш с тая пачка (виж фиг.1) в МОЛ-а ? Па дьо дьо ли ще Фърляш ;)  

Аааа, молът не е за това (питай Комета, за какво е)... ;) ;D Танците - в дискотеката...  Въпреки, че и там ако Комета се концентрира върху балета и наблегне на сцени от "юрдек капладъ", пак ще си е шоу...  :o Тйе е в Дискутйеката па дьо дьо ни хвърлят, ами другОоооо...   ::)
Фиг. 2 :)
(http://s6.rimg.info/2a9b8be2c14498c788ffe5007bf1ee1d.gif)

Зорничка, и семейства са писали някога, но отдавна не са така активни тук...
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 20, 2010, 11:21:10 am
Искам да попитам Вили понеже тя спомена в началото на дискусията че е била зарязана като мен.........Вили, можеш ли да ми разкажеш(дори и с две думи ако не ти се говори за това) как се случи при Вас и през това време докато бяхте разделени чувахте ли се ,виждахте ли се....изобщо за този период от време какви неща ви се случиха и какво го беше накарало приятеля ти да вземе такова решение да се съберете и мислиш ли че е бил наистина сериозен искайки го тогава?
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: VILLI в юли 20, 2010, 01:14:51 pm
Ооооо, Зори, това беше много много отдавна. Аз бях на 19-20 години. Заради друга ме заряза естествено. Иначе нямаше да ме боли толкова. И сега са ми смешни тогавашните ми реакции. Затова ти казвам, че след време и ти ще разбереш, че напразно се тръшкаш толкова сега.
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 20, 2010, 01:20:15 pm
Ок Вили....разбирам не е била сериозна любов.
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: VILLI в юли 20, 2010, 01:24:06 pm
И аз като теб само досаждах на приятелите си, ама защо ме заряза, обича ли ме още, как е възможно това...дрън-дрън.дрън.дрън. Обаждах му се, висях пред тях, запознах се с другата... Абе циркове всякакви. И така 2-3 месеца. После той се върна при мен, защото разбрал, че аз съм жената за него, предложения за брак....Но аз се влюбих в друг и го зарязах. И така. Той се опита да ме убеждава, че това не ми е правилното решение. Но повече не ми е досаждал. Разбрах от приятели много го е боляло, но се държа мъжки, не като мен. И така. И може би се сещаш, че това е първото и последното ми такова "страдание". Приеми го като трупане на опит и започвай да се оглеждаш.  ;)
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: VILLI в юли 20, 2010, 01:25:20 pm
Това беше 3 годишна сериозна връзка. Много сериозна беше даже
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 20, 2010, 01:38:06 pm
Хахахаха....добре си го подредила Вили :)Само който не го е изпитвал не знае какво е.........само последен въпрос по тази тема....ти имаше ли някакви индикации че той ще се върне при теб или всичко изглеждаше необратимо?
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: VILLI в юли 20, 2010, 02:23:36 pm
Необратимо. Той беше категоричен тогава. Но, разбери ме. Не ти го казвам като надежда твоя. Обратното. Просто го забрави и си гледай живота.
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 20, 2010, 02:31:54 pm
ееее неее...при мен няма да се случи същото та вие сте били гаджета само три години връзката ви все още е била достатачно силна....а при моята история след 15 години.......никакво чувство и тръпка не му е останало към мен :( ::)
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: VILLI в юли 20, 2010, 04:17:32 pm
Eeee, браво. Светлинка в тунела. :)
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 20, 2010, 04:23:53 pm
Вие наистина ли мислите, че не го съзнавам......просто не ми се иска да е така ;)Обаче според Вас защо при предишната раздяла ме потърси отново? И тогава както разбрах в последствие е имало друга жена през това време?
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: VILLI в юли 20, 2010, 04:35:08 pm
ами такъв си е човека. стига си го мислила вече. дори и да те потърси, би трябвало да го игнорираш.
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 20, 2010, 04:45:48 pm
Напротив не е бил такъв никога в смисъл....не е бил женкар и да се заглежда по всяка жена......има някаква друга причина заради която го прави......не знам каква е........
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: CDman в юли 20, 2010, 04:52:40 pm
После той се върна при мен, защото разбрал, че аз съм жената за него, предложения за брак....

Ахааа  :o значи на този си правила омайно биле от жълт кантарион бран по новолуние,  варен в късна доба в старо гърне на огън от мешови кори  и разбъркан с ляв крак от червена квачка първескиня  ::) дааа даа.. сега се сещам  ::)
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: VILLI в юли 20, 2010, 04:55:05 pm
Еххххх...., нищо скрито не остава за теб. И ти си вътре в нещата, а  ;D ;)
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 20, 2010, 04:56:27 pm
Нееееееееееее нищо подобно не съм правила сериозно го казах........просто не беше такъв тип мъж.......
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: mila732 в юли 20, 2010, 07:54:09 pm
Mnogo se e zatochila istoriata na Zornichka i tragichna stava. Az ne se vklyuchvam mnogo aktivno, cheta si krotko, no ne moga da ne i spodelia, che e Krano, ama naistina Kraino vreme da prestane da se tyuhka za tozi individ. Ama vijdam, che glavata i e mnogo korava. V Brazilia na takiva im kazvat "cabeça nordestina", tia ste da e ottam.
Stiga Zornitse si se okaivala zasto ne te tursi! Ami taka e triabvalo da stane i gledai napred. Samo se razrushavash i to sama i suznatelno.
Haide sega, kakto vliaza tezi dni pak da vidia kakvo novo se e sluchilo, da si vesela i zasmiana! Ne go viarvam mnogo, ama si e pojelanie i ako stane, dobre za tebe , a i za foruma!
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: empress в юли 21, 2010, 12:53:15 am
Mila732, ти не си ли срещала хора, които просто обожават да им е гадно и да бият тупана как страдат?
Вярвай ми, те не търсят решение на проблема. Те търсят аудитория, която да се шокира от размерите на трагедията им. Това са енергийни вампири. "Аз ще си държа на моята, вие си пишете каквото искате, само ми съчувствайте и продължавайте да си говорите с мен и за мен."

Зорничка е зодия "трепетлика" и се гордее с това. Днес трепери дали блудният й любим ще се върне, утре ще трепери дали няма да си тръгне пак. И така - докато свят светува. Викат му "лайфстайл". Така й харесва, така ще си живее - ще си мрънка, ще си страда и ще си търси нови жертви (като нас тук), които да смайва със силата на любовта си.

Ние се мъчим да я изтръгваме от модела, а нейната основна мъка е, че този път моделът май няма да се запази.  ::)

Зорничка, отдавна се готвех да си сложа този подпис, но твоята тема ме вдъхнови най-сетне да се заровя в бланката на профила си, за да видя как ставаше. Благодаря.
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в юли 21, 2010, 08:59:31 am
Мислех си тези дни кой ми липсва с изказване които да ме приземи...и ето че се появи empress:)
Всъщност изобщо не съм човек търсещ да си страда за нещо и да си мрънка.........напротив бях много жизнена, кипяща от енергия и оптимистка....
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: CDman в юли 21, 2010, 09:23:34 am
Имаше едно време традиция да се превеждат латинските постове  ;)

Да продължим традицията  ;D

Mnogo se e zatochila istoriata na Zornichka i tragichna stava. Az ne se vklyuchvam mnogo aktivno, cheta si krotko, no ne moga da ne i spodelia, che e Krano, ama naistina Kraino vreme da prestane da se tyuhka za tozi individ. Ama vijdam, che glavata i e mnogo korava. V Brazilia na takiva im kazvat "cabeça nordestina", tia ste da e ottam.
Stiga Zornitse si se okaivala zasto ne te tursi! Ami taka e triabvalo da stane i gledai napred. Samo se razrushavash i to sama i suznatelno.
Haide sega, kakto vliaza tezi dni pak da vidia kakvo novo se e sluchilo, da si vesela i zasmiana! Ne go viarvam mnogo, ama si e pojelanie i ako stane, dobre za tebe , a i za foruma!

Много се е заточила историята на Зорничка и трагична става. Аз не се включвам много активно, чета си кротко, но не мога да не и споделя, че е Крайно, ама наистина Крайно време да престане да се тюхка за този индивид. Ама виждам, че главата и е много корава. В Бразилия на такива им казват \"цабе?а нордестина\", тя сте да е оттам.
Стига Зорнице си се окайвала защо не те търси! Ами така е трябвало да стане и гледай напред. Само се разрушаваш и то сама и съзнателно.
Хайде сега, както вляза тези дни пак да видя какво ново се е случило, да си весела и засмяна! Не го вярвам много, ама си е пожелание и ако стане, добре за тебе , а и за форума!
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: CDman в юли 21, 2010, 09:30:01 am
Еххххх...., нищо скрито не остава за теб. И ти си вътре в нещата, а  ;D ;)

Ами вътре съм я ! Като ми разказа онази история си направих труда да направя билето. В началото не подейства и реших, че си се избазикала с мен но после се оказа, че съм бъркал билето с десен крак от бяла квачка първескиня :o  намерих си ляв крак от червена квачка първсекиня и нещата се оправиха  8) Ако знаеш колко стари гаджета се върнаха при мен оттогава  ;D Ум да ти зайде  :D А кмета на града още се чуди откъде се взеха толкова туристки на празника на розата  ;) ;D

Емпресс!

Това за тръна го знам с една друга (доста нецензурна) дума  ;D но смисъла е същия  ;)
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: VILLI в юли 21, 2010, 10:34:19 am
Ооооооо,  днес сме в много добро настроение ....  ;D ;D ;D
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: CDman в юли 21, 2010, 04:23:57 pm
Oт билето е  ;D ;D
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: peretasi в август 04, 2010, 10:03:27 pm
Абе, знаеш ли какво се сетих мила...абе тва с 15г гаджета и ту спи в вас ту не не е нормално...уж нощна смяна..на мен лично ми намирисва на двойнствен живот...той да не си е имал семейство доакто е бил с теб и тези нощни смени да са въздух под налягане..казвам го защото и моят татко (зодия Рак за тези които с еоплакват - знам аз какво е) и той така си ходеше в "командировка" ту в Русия за няколко дена, ту в Бургас..доакто накрая не му се роди син :)))) не от моята майка обаче :)))
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в август 04, 2010, 11:05:57 pm
Неееееееее нощните смени си ги имаше и аз съм ходила при него понякога.......ами не мисля че имаше двойнствен живот и въпреки че някои ще ме обвинят в наивност ще кажа че този човек дори не се интересуваше от околните жени до последно........
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в август 09, 2010, 09:27:42 pm
Хора помогнете.....днес ми казаха познати че са го видели с другата жена.....много ми е тежко :'(
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: diplodon в август 10, 2010, 10:17:05 am
Имаш много "добри" познати...Ама и ти не си мръднала и 1 крачка напред, продължаваш да тъпчеш на 1 място.
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: Femme в август 10, 2010, 10:18:45 am
Зорничка, изпратих ти нещо на лични.
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в август 10, 2010, 10:37:06 am
Благодаря.....видях го!Сега ще го прочета по-подробно. Исках само да попитам това помага ли наистина?
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в август 10, 2010, 10:48:42 am
А колкото до тъпченето на едно място.....не е така....запознах се с човек който страшно ми допада виждаме се но въпреки това мъкъта ми не намалява и ме тегли към приятеля ми........
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: peretasi в септември 05, 2010, 02:53:09 pm
Здравей Зорничка,

няма как да го забравиш за толкова кратко време. Били сте заедно 15 години. Това е много време. Недей бяга от чувствата си. Не се опитвай, на сила да премахнеш мъката. Тя сама, ще си отиде с времето! Наплачи се, когато ти е тежко...излез с приятли да те разсеят. Дай  си време....Когато мисълта, че той е с друга нахлуе в главата ти - спомни си, че ТОВА Е ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО, четози човек не е за теб! Защото АКО беше за теб нямаше да те наранява! Само недей задълбава в мислите си Къде е? с кого е? Какво прави? Ако случайно се сетиш за тези въпроси започни да си казваш дори и на глас : Не МЕ ИНТЕРЕСУВА! ВСЕКИ СИ ИМА СВОЙ ЖИВОТ! И аз приключих връзка ( след като ме зарязаха и аз го зарязах само, че вътрешно) и за това ти пиша тези неша зашото аз самата ги практикувам и за сега ми помагат! Помагат ми да не потъна в собствената си мъка! И знай, чевинаги след буря има слънце!
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: zorni4ka в септември 05, 2010, 03:49:04 pm
Благодаря ти peretasi :)но ми е много тежко......толкова че на моменти откачам от болка......и нищо не е в състояние да ме разсее.......никой и нищо не може да го замести......вече никога няма да съм същия весел и щастлив човек......от четири месеца не съм се засмяла истински на нещо........колкото и да се опитвам не става...мисълта че толкова бързо ме е забравил , че нищо от това което е имало между нас не е означавало нищо и не му липсва...... че друга напълно е погълнала мислите му ме убива................
Титла: Re: Изостави ме след 15 години връзка
Публикувано от: peretasi в септември 06, 2010, 12:43:07 am
Здравей отново. Да, знам, че боли. Няма как да не боли. Както вече казах, много време мина. Искам да ти изпратя един линк към една статия, която на мен ми помогна изключително много. Искам да те посъветвам всеки път в който усетиш, че потъваш да я четеш...

http://margaritta.dir.bg/2005/mai/05razdialata.htm

И не спирай да споделяш. Трябва да изхвърлиш, да освободиш топката в гърлото. Обърни внимание на статията последната страница. Приеми факта, че вече не си с него.

А относно неговите чувства и безразличие към тези 15 г. е поредното доказателство, че той не е човека за теб. Спри да се надяваш да си го върнеш. Гледай комедии, ходи на театър. Аз го правя. Отидох на една постановка комедийна и както бях част от тълпата смееща се на корем, бях и единственнат акоято ревеше..не защото онзи нещо тъжно е казал...но това не ме спира да се опитвам да се усмихвам! Въпросът е да си кажеш: "Край! Затворена страница от живота ми! Отвяарям нова глава! Важното е да не потъвам, а да се опитвам! Бъдеш ли постоянна в опитите си да се справиш...накрая ще се освободиш от емоциаята и ще говориш с лекота за този човек! Само спокойно...дай си време и търпение! Боли, но когато се ужулиш също боли. Остава белег...но раната я няма :)